Το νέο πεδίο στο TikTok έρχεται την περίοδο που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ

17:39 9/4/2021 - Πηγή: iPop

Οι θετικές συμπεριφορές, οι υγιεινές συνήθειες και ένας βελτιωμένος τρόπος ζωής είναι κάτι που έχουμε ανάγκη ίσως περισσότερο από ποτέ. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το wellness hub στο TikTok.

Το social media που έχει δει τις… μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα το τελευταίο έτος, μας συστήνει το νέο του «Κέντρο Ευεξίας» προκειμένου να δώσει πρόσβαση στους χρήστες σε συμβουλές σχετικά με την σωματική και την ψυχική υγεία.

Το wellness hub

στο TikTok είναι προσβάσιμο μέσα απ’ την εφαρμογή και παρέχει σύνδεση με συμβουλές σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: «Τρόφιμα και Διατροφή», «Γυμναστήριο», «Συμβουλές ζωής» και «Ευφυΐα».

Μπορείς να πατήσεις πάνω σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα για να διαβάσεις τις συμβουλές και να δεις οδηγούς και φυσικά να έρθεις σε επαφή με accounts που προσβεύουν τις συγκεκριμένες θεματολογίες.

Our TikTok #WellnessHub has arrived Head on over to find inspiration, connect with creators, and discover real tips for better living: https://t.co/hN8aWNckqV pic.twitter.com/OgmyjjZPnh

— TikTok (@tiktok_us) April 8, 2021

Πρόκειται για την πρόσφατη απ’ τις προσπάθειες του TikTok για την δημιουργία μιας πιο θετικής ατμόσφαιρας για τους χρήστες.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το TikTok ξεκίνησε το νέο «δίκτυο ηρώων ευεξίας» για να παρέχει συμβουλές ψυχικής υγείας και ευεξίας, ενώ πρόσθεσε επίσης πηγές για να βοηθήσει τους χρήστες που μάχονται με διατροφικές διαταραχές και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το κέντρο ευεξίας ενσωματώνει όλες αυτές τις πηγές σε ένα κεντρικό εργαλείο, ενώ παρέχει επίσης περισσότερα εργαλεία για να μπορέσουν να βοηθηθούν οι χρήστες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το νέο πεδίο στο TikTok έρχεται την περίοδο που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα