Το ωράριο λειτουργίας των super market για τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι είναι ανοιχτό την Κυριακή και ποιες μέρες τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

13:46 24/4/2021 - Πηγή: iPop

Την Κυριακή των Βαΐων (25/4) τα μαγαζιά και τα super market σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοιχτά! Το ωράριο λειτουργίας των super market για τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς και το πώς επισκεπτόμαστε τα καταστήματα είναι όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για να κάνεις τα ψώνια σου με ασφάλεια.

Το ωράριο λειτουργίας των super market
για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σήμερα Σάββατο (24/4) τα super market καθώς και τα καταστήματα είναι ανοιχτά! Το ωράριο των super market, σήμερα, είναι από τις 7:00 έως τις 20:00 το βράδυ και των καταστημάτων από τις 9:00 έως τις 18:00 το απόγευμα. Όσον αφορά στην Κυριακή 25 Απριλίου προτείνεται ωράριο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Η μετάβαση σε super market γίνεται με αποστολή sms στο 13033, σε κοντινή απόσταση από την οικεία του πολίτη (μέχρι δύο χιλιόμετρα σε γειτονικό δήμο), καθώς για τις συγκεκριμένες αγορές δεν επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλο δήμο.

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της Αττικής, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο για την Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τι 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ωράριο λειτουργίας των super market για τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι είναι ανοιχτό την Κυριακή και ποιες μέρες τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη Εβδομάδα –, Κυριακή,megali evdomada –, kyriaki