Το πιο φθηνό φόρεμα απ’ τα Bershka είναι η απόλυτη λύση του Φθινοπώρου!

14:31 24/9/2019 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε περάσει από αυτή τη φάση: Ανοίγουμε τη ντουλάπα το πρωί να πάμε δουλειά ή να βγούμε μια βόλτα και δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε ή απλά τίποτα που να μας φαντάζει «σωστό» για την περίσταση. Γι΄αυτό βρήκαμε το πιο φθηνό φόρεμα απ’ τα Bershka που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Γι’ αυτό κι ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά όταν βρίσκουμε φορέματα που είναι οικονομικά και μας λύνουν τα χέρια σε κάθε περίπτωση. Αυτό το φθηνό φόρεμα απ’ τα Bershka

ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ρούχων και είναι κατάλληλο τώρα που έχει λίγη ψύχρα.

Πρόκειται για ένα midi φόρεμα με μανίκια 3/4, το οποίο βγαίνει σε δύο διαφορετικά χρώματα: κλασικό μαύρο και ανοιχτό μπορντό. Και τα δύο είναι κατάλληλα για τις ημέρες που δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Άλλωστε το φόρεμα είναι πάντα η πιο βολική λύση.

Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο ή και στον καφέ ακόμη και για ένα κρασί. Και το καλύτερο της υπόθεσης; Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ, δηλαδή… 20 ευρώ! Με 20 ευρώ και είσαι πάντα καλοντυμένη αναλόγως και την περίσταση.

Αυτό είναι το χρώμα του Φθινοπώρου που δεν περίμενες και 5 τρόποι για να το συνδυάσεις!

Πώς να φορέσεις το φόρεμα απ’ τα Bershka;

Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει και μια λεπτομέρεια στη μέση που σημαίνει πως αγκαλιάζει τη μέση σου, αναδεικνύει τις καμπύλες και το σώμα σου και δεν χρειάζεται να φορέσεις ζώνη.

Πώς μπορείς να το συνδυάσεις ιδανικά;

View this post on Instagram

• SOFT DRESS • Behöver du en outfit till helgen? Här har du bästa tipset ☝

Keywords
Τυχαία Θέματα