Το συγκλονιστικό μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου για τη μάχη με τον καρκίνο

10:28 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Την δική του μάχη δίνει εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο ο Θάνος Μικρούτσικος. Ο μουσικοσυνθέτης όσες φορές έχει μιλήσει γι’ αυτό, έχει στείλει σημαντικά μηνύματα δύναμης και θάρρους.

Κι αυτή είναι ακόμα μια φορά κατά την οποία όλοι υποκλινόμαστε στον Θάνο Μικρούτσικο για το θάρρος που επιδεικνύει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ασθένεια.

Σε συνέντευξή του στο OPEN, ο καλλιτέχνης παραδέχεται πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, ανεξάρτητα απ’ το πόσο δυνατό τον βλέπει ο κόσμος, ενώ λέει όχι στον φόβο και στην κατάθλιψη.

Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από

το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό. Θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια. Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο όχι στην κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τόσο μικρή. Είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε

Ο Θάνος Μικρούτσικος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του κάνει χιούμορ για τον θάνατο, δανειζόμενος λόγια του Γούντι Άλεν: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει». «Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», συμπληρώνει στο συγκλονιστικό του μήνυμα.

Το άρθρο Το συγκλονιστικό μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου για τη μάχη με τον καρκίνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα