Το trailer του Ράδιο Αρβύλα ήρθε και έκλεψε την παράσταση από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τέλος!

15:27 1/1/2021 - Πηγή: iPop

Με το 2021 η αγαπημένη μας παρέα της ελληνικής τηλεόρασης κάνει comeback μέσα απ’ τη συχνότητα του OPEN σε καθημερινή προβολή από τη Δευτέρα 11/1/2021. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την ομάδα του για να παρουσιάσουν Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο! Το νέο trailer του Ράδιο Αρβύλα είναι γεγονός και είναι απολαυστικό μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Το νέο trailer του Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας επιστρέφουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στους

τηλεοπτικές μας οθόνες, καθημερινά στις 20:00, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Στις 10/12/2020 το κανάλι μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό τους στα social media είχε ανακοινώσει την επιστροφή δύο αγαπημένων εκπομπών, Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, στην ίδια συχνότητα και από τους ίδιους συντελεστές.

Οι ομάδα του Ράδιο Αρβύλα είχε ανακοινώσει ότι θα ανέβαζε πρωτοχρονιάτικο video στο Youtube και έτσι την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 19:45, κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ της εκπομπής του Open:

Το teaser που είχαν ανεβάσει οι Ράδιο Αρβύλα για την ανακοίνωση της επιστροφής τουςH ανακοίνωση του OPEN:

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός!».

Το video που είχαν ανεβάσει οι Ράδιο Αρβύλα στο Youtube στις αρχές Δεκέμβρη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το trailer του Ράδιο Αρβύλα ήρθε και έκλεψε την παράσταση από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τέλος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα