Βγαίνει από την ΜΑΦ η Μυρσίνη Αρναούτη

18:31 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Βγαίνει από την ΜΑΦ η Μυρσίνη Αρναούτη καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς της η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται σταδιακά. Η 30χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο αυτοκίνητο που στέρησε τη ζωή στον διάσημο τραγουδιστή θα μεταφερθεί σε θάλαμο κλινικής στον «Ευαγγελισμό» μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εξιτήριο και από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ετοιμάζεται να πάρει η Μυρσίνη Αρναούτη. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η 30χρονη προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό στην αποθεραπεία των ορθοπαιδικών

και των θωρακοχειρουργικών τραυμάτων. Την ίδια στιγμή έχει αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη και μπορεί να αναπνέει μόνη της ενώ παράλληλα «έκλεισε» και η τομή της τραχειοστομίας στην οποία είχε υποβληθεί η ασθενής.

Πλέον η Μυρσίνη έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, είναι πλήρως συνεργάσιμη με το προσωπικό της ΜΑΦ και μπορεί να μιλήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα χθες η νεαρή ενημερώθηκε για τον θάνατο του φίλου της, Παντελή Παντελίδη, γεγονός το οποίο αγνοούσε εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της.

Πλέον όλοι αναμένουν την κατάθεση που θα δώσει η Μυρσίνη Αρναούτη για να ρίξει φως στις συνθήκες που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα σενάρια που ακούγονται.

The post Βγαίνει από την ΜΑΦ η Μυρσίνη Αρναούτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα