Βίκυ Σταμάτη: Η υγεία του Τσοχατζόπουλου και το διαζύγιο

08:49 27/6/2019 - Πηγή: iPop

Στο OPEN TV και την εκπομπή TOP STORY βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υγεία του Τσοχατζόπουλου, αλλά και την επιθυμία να πάρει διαζύγιο.

Μετά από πολύ καιρό, η ίδια έσπασε τη σιωπή της και αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα, όπως η γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο,

ο γάμος τους στο Παρίσι, το ακριβό lifestyle και το σπίτι της οικογένειας στην Ακρόπολη.

Μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου αναφέρθηκε στη σύλληψή τους, τις συνθήκες κράτησης τους στον Κορυδαλλό, τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη φυλακή, αλλά και την απόπειρα αυτοκτονίας της.

Παράλληλα, η κ. Σταμάτη αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το διαζύγιο που επιθυμούσε να πάρει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κάνοντας λόγο για πρόσωπα που ευθύνονται για την ταλαιπωρία της.

Στο τέλος της συνέντευξής της, η κ. Σταμάτη αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, μιλώντας για συγκεκριμένο χρόνο ζωής που του απομένει.

Τόνισε ότι η ίδια και ο σύζυγος της δέχονται έναν πόλεμο και μια πολιτική δίωξη, ενώ σημείωσε πως δεν βρέθηκε κανένα ποινικό στοιχείο εις βάρος τους. «Μόνο έτσι μπορούσαν να ακυρώσουν μια μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος», συμπλήρωσε μιλώντας για τον σύζυγό της.

Τονίζεται πως πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστή η επιβαρυμένη υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου. Συγκεκριμένα, πληροφορίες τον ήθελαν ν’ αδυνατεί να χρησιμοποιήσει τα άνω άκρα του, τα οποία είχαν παραλύσει λόγω κήλης στον αυχένα. Γι’ αυτό κι είχε εισήχθη στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση από νευροχειρουργό.

Το άρθρο Βίκυ Σταμάτη: Η υγεία του Τσοχατζόπουλου και το διαζύγιο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα