«Ζω μέσα στο φόβο»: Συγκλονίζει η Vanessa Bryant στην κατάθεσή της στη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Kobe Bryant

18:03 20/8/2022 - Πηγή: iPop

Η Vanessa Bryant συνεχίζει τον αγώνα της κατά της κομητείας του Los Angeles, σχετικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σημείο του θανάτου του Kobe και της κόρης τους, Gianna. Επί τρεις ολόκληρες ώρες, η ίδια κατέθετε για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το δυστύχημα του συζύγου της.

Οι φωτογραφίες από τη συντριβή του Kobe Bryant

κοινοποιήθηκαν στο πλαίσιο «κουτσομπολιού», σύμφωνα με το δικαστήριο.

Kobe Bryant: Σε εξέλιξη η δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα – Οι σοκαριστικές καταθέσεις των μαρτύρων

Vanessa Bryant: Η κατάθεση της στο δικαστήριο

Η Vanessa κατέθεσε πως βρισκόταν σε πένθος όταν έλαβε ένα μήνυμα πως υπάρχει μία ιστορία στους Los Angeles Times σχετικά με τις φωτογραφίες από τον τόπο δυστυχήματος του Kobe και της Gianna.

«Ένιωσα ότι ήθελα να τρέξω και να ουρλιάξω», ανέφερε η Vanessa, με τα δάκρυά της να γίνονται λυγμοί. Ήθελα να τρέξω και να βουτήξω στο νερό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ξεφύγω. Δεν ήθελα να με δουν τα κορίτσια μου. Πληγώθηκα. Τους είχα εμπιστευτεί να μην κάνουν τέτοια πράγματα».

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη φανέρωσαν ότι ο αναπληρωτής ενός σερίφη έδειξε μια φωτογραφία του σώματος του Kobe σε έναν μπάρμαν και ότι οι πυροσβέστες τις μοιράστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς βραβείων.

Ο δικηγόρος που αντιπροσωπεύει την κομητεία είπε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μόνο και επειδή ήταν απαραίτητες για την αξιολόγηση της τοποθεσίας λίγες στιγμές μετά τη συντριβή και ότι όταν ο σερίφης της κομητείας του Los Angeles, Alex Villanueva έμαθε ότι είχαν κοινοποιηθεί, ζήτησε να διαγραφούν όλες.

Αυτά είναι τα 9 θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου του Kobe Bryant | Photo

Καμία φωτογραφία δεν εμφανίστηκε δημόσια, αλλά η Vanessa Bryant ισχυρίστηκε ότι ανησυχεί διαρκώς μήπως υπάρχουν ορισμένες ακόμα.

«Ζω με αυτόν το φόβο καθημερινά ότι θα τις δω στα social media. Ζω με αυτό το φόβο πως θα τις δουν οι κόρες μου. Η σκέψη με κρατάει ξύπνια τη νύχτα και λέω ψέματα στην τρίχρονη και πεντάχρονη κόρη μου. Μερικές φορές παθαίνω κρίσεις πανικού και δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Η ίδια στην κατάθεσή της μίλησε και την ημέρα της συντριβής, την αγωνία της και την απογοήτευσή της ενώ προσπαθούσε να μάθει αν ο σύζυγος και η κόρη της ήταν ακόμα ζωντανοί, αφού αρχικά είχε ακούσει από έναν βοηθό σερίφη ότι υπήρχαν πέντε επιζώντες.

Δίνοντας την περιγραφή του σερίφη Alex Villanueva, η ίδια θυμόταν ένα άτομο να μπαίνει στο δωμάτιο όπου περίμενε η ίδια και να της επιβεβαιώνει ότι ο σύζυγος και η κόρη της είχαν σκοτωθεί. Στη συνέχεια τη ρώτησε αν μπορούσε να κάνει κάτι για εκείνη.

«Του είπα, αν δεν μπορείς να φέρεις τα μωρά μου πίσω, τότε σε παρακαλώ ασφάλισε την περιοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Vanessa. «Ανησυχώ για τους παπαράτσι».

Ερωτώμενη από τη δικηγόρο της αντίθετης πλευράς, τόνισε πως δεν έχει κάποια σχετική βεβαίωση για τις κρίσεις πανικού και ούτε λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Παγκόσμιος θρήνος για τον Kobe Bryant που “έφυγε” μαζί με την κόρη του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ζω μέσα στο φόβο»: Συγκλονίζει η Vanessa Bryant στην κατάθεσή της στη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Kobe Bryant εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Vanessa Bryant, Kobe Bryant,sygklonizei, Vanessa Bryant, Kobe Bryant