Μειώνονται οι χρεώσεις του πάρκινγκ της ΔΕΘ

H κρίση άγγιξε εδώ και καιρό και τα ιδιωτικά πάρκινγκ της Θεσσαλονίκης. Οι μειώσει τιμών μήνα με το μήνα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ακόμα και στα συνοικιακά πάρκινγκ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΕΘ, αποφάσισε σημαντικές μειώσεις των χρεώσεων, στο πάρκινγκ στην οδό Αγγελάκη, αλλά και στην καθιέρωση νέων, ειδικών τιμολογίων, προσαρμοσμένων στη σημερινή μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.
Το κόστος της ωριαίας
στάθμευσης –μετά την παρέλευση του πρώτου δίωρου για το οποίο η τιμή διατηρείται στα 3 ευρώ- μειώνεται κατά 33,3% στο 1 ευρώ για όλες τις ώρες έναντι του 1,5 ευρώ που ίσχυε μέχρι την πέμπτη ώρα συνεχούς στάθμευσης. Το δε ισχύον τιμολόγιο για τα μηνιαία συμβόλαια του πάρκινγκ –για υφιστάμενους και νέους πελάτες- μειώνεται κατά 19% σε 130 ευρώ από 160 ευρώ.

Παράλληλα καθιερώνονται δύο νέα τιμολόγια:
το πρώτο είναι το νυχτερινό, με ρυθμό χρέωσης 0,50 ευρώ την ώρα, από τις 11 το βράδυ έως τις 8 το πρωί, διαμορφώνοντας το κόστος της ολονύχτιας στάθμευσης σε 4,5 ευρώ.
Το δεύτερο καινούριο τιμολόγιο αφορά συμβόλαια 15νθημέρου, κυρίως για διερχόμενους από την πόλη οδηγούς, με κόστος 80 ευρώ.

Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από την 1η Απριλίου, ενώ η αναπροσαρμογή στα τιμολόγια των συμβολαίων ισχύει ήδη από τις 15 Μαρτίου.
Πηγή: spnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα