Alcatel One Touch Hero, Θα πάθετε πλάκα από τα αξεσουάρ του!

18:35 4/9/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η Alcatel έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα όνομα συνώνυμο με οικονομικά κινητά. Από σήμερα ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε το συγκεκριμένο στερεότυπο, καθώς το Alcatel One Touch Hero και τα αξεσουάρ του μας φέρνουν στο νου μόνο μία λέξη: Καινοτομία!

Το Alcatel

One Touch Hero είναι ένα phablet νέας γενιάς, καθώς ενσωματώνει οθόνη Full HD IPS 6 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz αγνώστων λοιπών στοιχείων, μνήμη 2GB RAM, κάμερα 13 megapixels, μπαταρία 3400 mAh και 16GB αποθηκευτικό χώρο (+ κάρτα microSD).

Το ενδιαφέρον σχετικά με το Hero όμως δεν εστιάζεται στα χαρακτηριστικά του, αλλά τα πραγματικά απίστυετα καινοτόμα περιφερειακά του.

Η Alcatel ανέπτυξε μια πολύ έξυπνη λογική καλύμματος αλά Smart Cover, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή του κινητού με έυκολο τρόπο. Για την ακρίβεια, υπάρχουν τρία διαφορετικά καλύμματα που φέρουν διαφορετικές τεχνολογίες. Ονομάζονται MagicFlip και επιτρέπουν αντίστοιχα και ξεχωριστά την ύπαρξη E-Ink οθόνης (!!!), LED ειδοποιήσεων (!!) και ασύρματης φόρτισης.

Εκτός των τριών καλυμμάτων, η Alcatel ανακοίνωσε την ύπαρξη εξωτερικού Pico προβολέα που προβάλει περιεχόμενο σε ως και 70 ίντσες, όπως και ενός δεύτερου μικρού εξωτερικού κινητού που επιτρέπει τη λήψη τηλεφωνημάτων, SMS όπως και το συγχρονισμό επαφών για να μην χρειάζεται να βγάζεται το phablet σας από την τσάντα.

Well done Alcatel!

Keywords
Τυχαία Θέματα