Amazon Appstore, Κάνε Test Drive στις εφαρμογές πριν τις αγοράσεις

Μια πολύ σημαντική και χρήσιμη δυνατότητα ενεργοποίησε σήμερα η Amazon στο δικό της Appstore. Πριν αγοράσετε μια νέα εφαρμογή από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα μπορείτε να την δοκιμάσετε, κάνοντας ένα νέου τύπου Test Drive!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να αγοράζετε μια εφαρμογή η οποία τελικά δεν σας ικανοποιεί; Αν γενικά αγοράζετε εφαρμογές… τότε μάλλον πολλές. Τη λύση

έρχεται να δώσει σε αυτό το πρόβλημα η Amazon, η οποία προσφέρει από σήμερα τη δυνατότητα Test Drive σε περισσότερες από 5.000 εφαρμογές. Μπορεί να μην μιλάμε για το σύνολο των εφαρμογών που υπάρχουν στο Appstore, όμως είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.

Πατώντας στο ειδικό κουμπάκι, θα κατεβαίνει και θα τρέχει στο κινητό σας μια ειδική έκδοση της εκάστοτε εφαρμογής, η οποία θα μένει “ζωντανή” για 10 λεπτά. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος θα πρέπει να πληρώσετε ώστε να κατεβάσετε την εφαρμογή και αυτή να εγκατασταθεί πλήρως στη συσκευή σας.

Δυστυχώς όπως θα ξέρετε ήδη, το Amazon Appstore δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στην Ελλάδα, αλλά η κίνηση αυτή μπορεί να οδηγήσει την Google αλλά και την Apple, στην υιοθέτηση της συγκεκριμένης δυνατότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα