Asus Padfone 2, Ανακοινώθηκε επίσημα στην Ταϊβάν [video]

Goodbyte

Η διαφορά ώρας μεταξύ Ασίας και Ευρώπης ανάγκασε την Asus να αποκαλύψει σε διαφορετικούς χρόνους μεταξύ Ιταλίας και Ταϊβάν το Asus Padfone 2. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επιβεβαιώθηκαν και έχουμε μια σειρά από φωτογραφίες που πρέπει να δείτε!

Η Asus μπορεί μέχρι σήμερα να μην αποτελούσε σημαντικό παίκτη στην αγορά των smartphones, αλλά με το λανσάρισμα

του Asus Padfone 2 μπορεί να μπει σφήνα στους μεγάλους.

Πρόκειται για μια συσκευή που ενσωματώνει ότι καλύτερο θα βρείτε εκεί έξω. Τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, οθόνη 4.7 ιντσών IPS HD, 2GB RAM, μπαταρία 2140 mAh και 13 megapixels κάμερα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το μόνο χαρακτηριστικό που μπορεί να λείπει από τη συσκευή είναι η ασύρματη φόρτιση, αλλά όπως έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα, αυτή είναι μια τεχνολογία που έχει πολύ δρόμο να διανύσει μπροστά της.

Τα specs σας τα είχαμε επιβεβαιώσει χθες αποκλειστικά, με μαθηματικό τρόπο, οπότε αξίζει να αναφερθούμε σε κάποια από αυτά συγκεκριμένα. Η οθόνη σύμφωνα με τα πρώτα hands-on είναι εξαιρετική και πολύ καλύτερη από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Η κάμερα δεν είναι απλά ονομαστική 13 megapixels, αλλά κατασκευάζεται από την Sony και πιθανότατα είναι ακριβώς η ίδια που θα βρούμε στο Sony Xperia T.

Το κάτω μέρος της συσκευής μπορεί να σας κάνει αρχικά να τρομάξετε, καθώς υπάρχει μια custom θύρα επικοινωνίας 13-pin, η οποία μεταφέρει δεδομένα από και προς το docking station. Αφού ξεπεράσετε το αρχικό σοκ, από τη μη ύπαρξη θύρας micro USB (αλά iPhone), θα χαρείτε να μάθετε ότι η θύρα είναι τελικά συμβατή με micro USB και MHL και δεν χρειάζεται ειδικά καλώδια.

Η θύρα χρησιμοποιείτε για να επικοινωνεί το Padfone 2 με το Padfone station, το οποίο έρχεται ανανεωμένο, πιο λεπτό και ελαφρύ (514 γρ.), αλλά με 5000 mAh έναντι 6600 mAh του προηγούμενου μοντέλου. Η ανάλυση παραμένει στα 1280

Keywords
Τυχαία Θέματα