Asus Padfone 2, Εμφανίστηκε σε βίντεο και φαίνεται ωραίο!

Goodbyte

Και πως να πέσεις για ύπνο με τέτοια νέα! Το Bloomberg εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες του Asus Padfone 2, του νέου convertible superphone που θα παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Asus έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Την Τρίτη αναμένται να παρουσιαστεί επίσημα το Asus Padfone 2, το οποίο θα ενσωματώνει HD οθόνη 4.7 ιντσών και πιθανότατα

επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Όπως μας επιβεβαίωσε ο CEO της Asus μέσω του βίντεο, το κινητό θα έχει κάμερα ανάλυσης 13 megapixels (!), η οποία σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που είδε τα πρώτα samples παράγει φανταστικές φωτογραφίες.

Φυσικά το highlight της συσκευής είναι ο τρόπος με τον οποίον μετατρέπεται εύκολα σε tablet, απλά εισχωρώντας σε μια ειδική εσοχή. Αντίθετα με το πρώτο Padfone που “ανάγκαζε” τον χρήστη να το ασφαλίσει μέσα σε ένα κλειστό κέλυφος πριν το χρησιμοποιήσει σαν tablet, το Padfone 2 ενσωματώνεται πολύ πιο εύκολα κάνοντας την μετατροπή παιχνιδάκι.

Προσωπικά μου άρεσε όπως το είδα για λίγα δευτερόλεπτα και παρά το γεγονός ότι βασίζεται στο “πάτωμα” του πρώτου Asus Padfone, νομίζω ότι θα είναι πιο λεπτό και από καλύτερα υλικά. Στο πλάι θυμίζει κάτι από iPhone ή κάνω λάθος;

Το παρόν άρθρο Asus Padfone 2, Εμφανίστηκε σε βίντεο και φαίνεται ωραίο! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα