BlackBerry 10 OS, εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις και αξεσουάρ πριν την ανακοίνωση

Goodbyte

Την εμφάνιση του έκανε το διαφημιστικό υλικό της RIM για τη νέα της πλατφόρμα, το γνωστό, BlackBerry 10 όπου στην ουσία είναι και η τελευταία ευκαιρία της RIM να ενταχθεί ξανά στο παιχνίδι των smartphones.

Οι

φωτογραφίες δείχνουν το BlackBerry Z10 σε άσπρο και μαύρο φόντο να επιδεικνύουν χαρακτηριστικά του λειτουργικού. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του BlackBerry 10 OS που επιλέχθηκαν είναι η βίντεοκληση, ο διαμοιρασμός της “οθόνης” του Z10, η λειτουργικά Balance, που επιτρέπει την αλλαγή του Smartphone από εργασιακό περιβάλλον σε περιβάλλον ελεύθερου χρόνου και τέλος το νέο πληκτρολόγιο της BlackBerry.

Μαζί με τις διαφημίσεις, έκαναν την εμφάνιση τους τα επίσημα αξεσουάρ για τη νέα σειρά της BlackBerry, πιο συγκεκριμένα το αγγλικό online κατάστημα Mobile Fun ανακοίνωσε πως θα έχουν μια σειρά από επίσημα αξεσουάρ για το BlackBerry Z10, ενώ είναι διαθέσιμα από τώρα για προπαραγγελία στο site.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικό της BlackBerry αναμένετε να παρουσιαστούν στις 30 Ιανουαρίου που έχει προγραμματιστεί και η παρουσίαση του νέου λειτουργικού από την RIM. Οπότε αναμονή μερικές εβδομάδες ακόμα να δούμε τι μας επιφυλάσσει η RIM.

Keywords
Τυχαία Θέματα