Dropbox, Νέα εμφάνιση για την αγαπημένη Cloud υπηρεσία μας

15:55 9/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Η αλήθεια είναι ότι το Dropbox αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα cloud εργαλεία. Από σήμερα, εκτός από τον πολύ καλό desktop client που ήδη έχετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε πολύ πιο εύκολα να χρησιμοποιήσετε τη web εφαρμογή, καθώς αυτή απέκτησε νέο πολύ πιο εύχρηστο περιβάλλον!

Για όσους δεν γνωρίζουν το Dropbox,

πρόκειται για μια online υπηρεσία, μέσω της οποίας μπορείτε να αποθηκεύετε οποιοδήποτε αρχείο σας στους servers της εταιρείας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μεταφέρεται αρχεία από τη μία τοποθεσία στην άλλη χωρίς να κουβαλάτε USB στικάκια ή CDs, αλλά και να κάνετε backup τα αρχεία σας, χωρίς να φοβάστε μήπως τους συμβεί κάτι. Η υπηρεσία προσφέρετε δωρεάν για τα πρώτα 2GB και μετά από αυτά θα πρέπει να καταβάλετε ένα μηνιαίο μίσθωμα.

Από σήμερα, η εμφάνιση του διαδικτυακού χώρου του Dropbox άλλαξε ριζικά, προσφέροντας στους συνδρομητές τους (δηλαδή σε εμάς ) τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα την web εφαρμογή.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Dropbox, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ και να γραφτείτε μέσω ενός απλού email ή ακόμα και μέσω του Facebook λογαριασμού σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα