H Ελληνική μουσική πάει όπου πας και εσύ … με την Windows Phone εφαρμογή Greek Radio

Goodbyte

Θέλεις να ακούσεις τον αγαπημένο σου ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό; Τώρα έχεις την ευκαιρία μέσω της εφαρμογής “Greek Radio”, στην οποία μπορείς να πλοηγηθείς μέσω του όμορφου Metro περιβάλλοντος και να ακούσεις τον σταθμό που επιθυμείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σύνδεση στο Internet και καλή διάθεση για μουσική…

Μουσική, μουσική και… μουσική

Το Greek Radio περιλαμβάνει 80+ Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (που εκπέμπουν και μέσω του Διαδικτύου), μέσα από δέκα (10) κατηγορίες. Μερικές από

αυτές είναι “Ελληνικές Επιτυχίες”, “Ελληνικά Λαϊκά”, “Ξένα hits & Dance”, “Rock” και άλλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσετε αυτό που σας αρέσει.

Ανοίγοντας το Greek Radio μας άρεσε το πολύ όμορφο εφέ εμφάνισης των κατηγοριών. Επιλέγοντας μία κατηγορία, σας φορτώνει τους σταθμούς της, σε ένα απλό και όμορφο Panorama.

Εύκολο κι απλό

Μέσα από το Panorama μπορείτε να πλοηγηθείτε για να δείτε και τους άλλους σταθμούς των υπόλοιπων κατηγοριών. Εάν έχετε κάποιον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό, μπορείτε να τον “καρφιτσώσετε” στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, αφού υπάρχει και η επιλογή Pin to Start! Απλό και εύκολο.

Θέλαμε…

Θα θέλαμε να υπάρχει κάτι σαν search παρά να ψάχνουμε να βρούμε τον σταθμό που θέλουμε μέσα από τις κατηγορίες. Θα ήταν πολύ πιο άμεσο.

Με δύο λόγια

Μία απλή προς το χρήστη Ελληνική εφαρμογή ραδιοφώνου, με την οποία μπορείς να έχεις μαζί σου τη μουσική που θες. Μία θέση στη Start screen μας, την κέρδισε!

Υ.Γ: δοκιμάστε την εφαρμογή με διαφορετικά themes (αλλαγή χρωμάτων στα tiles) του κινητού … πάρα πολύ καλό!

Θετικά:
- Δεν σταματάει η μουσική εάν κλειδώσει η οθόνη

Αρνητικά:
- Δεν υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης σταθμού στην εφαρμογή

Βαθμολογία
Design – 9
Λειτουργικότητα – 9.5
Προβλήματα – 10
Χρησιμότητα / Gameplay – 9

Τελικό Σκορ – 9.4

Στοιχεία εφαρμογής

Τιμή: Δωρεάν
Εκδότης: Thomas Foskolos
Είδος: Εφαρμογές / μουσική και βίντεο

Διαβάστε περισσότερα reviews εφαρμογών για Windows Phone εδώ.

Σε συνεργασία με το wpapps.gr
Windows Phone Apps Reviews

Το παρόν άρθρο H Ελληνική μουσική πάει όπου πας και εσύ … με την Windows Phone εφαρμογή Greek Radio αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα