HP Slate, Νέα εμφάνιση του μυστηριώδους tablet της HP

13:15 6/8/2012 - Πηγή: GoodByte

Για δεύτερη φορά την τελευταία εβδομάδα, πέφτουμε πάνω σε ένα μυστηριώδες tablet της HP, χωρίς να γνωρίζουμε ούτε το όνομα, ούτε κανένα άλλο στοιχείο του. Πρόκειται πιθανότατα για Intel based σύστημα, ένα από τα πρώτα που θα ανακοινωθούν με Windows 8.

Η HP έχει γνωρίσει στο παρελθόν παταγώδη αποτυχία στην αγορά των tablets. Μέχρι και σήμερα,

κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως πούλησε σε εξευτελιστικές τιμές τα χιλιάδες HP TouchPad που είχαν μείνει στα ράφια των εργοστασίων της.

Κατά συνέπεια, πρέπει να περιμένουμε πως το επόμενο βήμα της εταιρείας στην συγκεκριμένη αγορά θα είναι σταθερό και σίγουρο. Με τα δεδομένα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε πως το tablet που έχουμε αντικρίσει ήδη δύο φορές σε τυχαία βίντεο, θα απασχολήσει περισσότερο τους business καταναλωτές και θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά που θα αυξάνουν την τιμή του, αλλά θα επιτρέπουν στους επαγγελματίες να κάνουν καλύτερη τη δουλειά τους σε σχέση με ένα iPad για παράδειγμα.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα Windows 8 tablet με Intel επεξεργαστή, που δεν θα τα βάλει με το iPad και τα οικονομικά Android tablets, αλλά με τα λίγα και ακριβά Windows based tablets που κατέχουν μεγάλο μερίδιο στην business κατηγορία.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή στην IFA ή το αργότερο την ημέρα κυκλοφορίας των Windows 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα