HTC One X+, επίσημα από την Ταϊβανέζικη εταιρία

Goodbyte

Ανακοινώθηκε σήμερα στην Αγγλία το HTC One X+ από την Ταϊβανέζικη εταιρία, μετά τα διάφορα leaks που είδαμε αυτό και τον προηγούμενο μήνα η εταιρία προχώρησε στην ανακοίνωση της αναβάθμισης του πολύ καλού HTC One X+.

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας, εκτός από την αλλαγή στην μπαταρία που είναι και η μεγαλύτερη που έχει βάλει η HTC σε κινητό και φτάνει τα 2100mAh, υπάρχουν

και μικροαλλαγές στα υπόλοιπα μέρη της συσκευής. Οι διαστάσεις αν και μένουν ίδιες το βάρος αυξάνεται κατά 5 γραμμάρια φτάνοντας τα 135 γραμμάρια σε σύνολο.

Η οθόνη σε χαρακτηριστικά μένει η ίδια αλλά προστίθεται Corning Gorilla Glass 2 ενώ στο προηγούμενο είχα Gorilla Glass πρώτης γενιάς. Η μπροστινή κάμερα που είναι υπεύθυνη για τις βιντεοκλήσεις αναβαθμίζετε και φτάνει τα 1.6 Megapixel ενώ το λειτουργικό θα είναι εξ αρχής Android Jelly Bean 4.1. Όσον αφορά τον επεξεργαστή αν και παραμένει Nvidia Tegra 3 αναβαθμίζετε και αυτός αφού είναι χρονισμένος υψηλότερα στα 1.7 GHz.

Επιπλέον η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις των 32 και 64 GB για τους απαιτητικούς του χώρου αφού δεν υπάρχει θύρα για μνήμες επέκτασης microSD.Στα μείον είναι η αφαίρεση του ραδιοφώνου FM που δεν θα υπάρχει στην νέα έκδοση του HTC One X+. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής παραμένουν ίδια, ενώ ακόμα δεν υπάρχου πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Το παρόν άρθρο HTC One X+, επίσημα από την Ταϊβανέζικη εταιρία αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα