LG Nexus 4, Επίσημα από την Wind στην Ελλάδα 469€

Goodbyte

Το Goodbyte προσκλήθηκε και βρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του Nexus 4 στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρίες, LG και Wind, ήταν εκεί και μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Το Nexus 4 που ήδη έχουμε κάνει unboxing, εδώ στο Goodbyte.gr, κάνει την επίσημη εμφάνιση

του στην Ελλάδα κατ’αποκλειστικότητα για ένα μήνα στα καταστήματα της Wind.

Η τιμή διάθεσης για την έκδοση με τα 16GB, καθώς αυτή με τα 8GB επισήμως δεν θα δει τη χώρα μας, είναι στα 469 ευρώ, που την βρίσκω τίμια αν και πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτό, στα συν βάζουμε και τον ασύρματο φορτιστή αξίας 79 ευρώ που θα δοθεί μαζί με την συσκευή.Παραμένοντας στον φορτιστή θα τον δούμε να πουλιέται και ξεχωριστά στην αγορά από την LG αργότερα σε άγνωστη τιμή μέχρι στιγμής.

Στην παρουσίαση η LG και η Wind παρουσίασαν τα μελλοντικά τους σχέδια για την Ελληνική αγορά. Το 2012 στην ελληνική αγορά το 44% των κινητών που πουλήθηκαν ήταν smartphones. Φυσικά το Android έχει τη μερίδα του λέοντος κοντά στο 77% ενώ το iOS έμεινε στα ίδια ποσοστά και πωλήσεις περίπου σε σχέση με το 2011 στο 13%.

Όσον αφορά τη Wind, έχει ήδη υλοποιήσει το νέο της δίκτυο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ενώ το επεκτείνει με σκοπό να καλύψει μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού. Όσον αφορά το LTE, το δίκτυο της είναι έτοιμο (LTE Ready όπως το αποκάλεσε ο υπεύθυνος της Wind), και ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν σύντομα αφού πρώτα καταρτίσουν διάγραμμα για την εξάπλωση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα