LG Nexus, Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες!

Goodbyte

Το Nexus κινητό της LG δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Ένας XDA developer ανέβασε στο γνωστό forum αρκετές φωτογραφίες της συσκευής, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν μέσω Ρωσίας ακόμα περισσότερες και πιο “καθαρές”.

Το LG Nexus θα είναι μάλλον το πρώτο κινητό νέας γενιάς certified by Google

και όσο η παρουσίαση του πλησιάζει (τέλη Οκτωβρίου;) όλο και περισσότερες πληροφορίες θα καταφθάνουν. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως, ένας ανώνυμος χρήστης του XDA ανέβασε κάποιες θολές φωτογραφίες στο forum, λέγοντας ότι πρόκειται για το μοντέλο LG-E960. Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, η συσκευή ολόκληρη (και η οθόνη) περιβάλλεται από θήκη προστασίας για να μην γίνεται εμφανές το design της.

Αν προσέξετε καλά, στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίζεται ένας κωδικό στο πίσω μέρος που μοιάζει περισσότερο με LG-E962, αλλά ίσως να έχουμε πέσει θύματα της πολύ κακής ανάλυσης. Σε κάθε περίπτωση, το LG-E960 πέρασε από την έγκριση FCC πριν λίγες μέρες, χωρίς να “κουβαλάει” δυνατότητες LTE/4G!

Λίγο αργότερα από τον χρήστη του XDA, ένα ρωσικό forum ανέβασε κάποιες πολύ πιο καθαρές φωτογραφίες, οι οποίες όντως απεικονίζουν το LG-E960 και θυμίζουν αρκετά το Samsung Galaxy Nexus. Το πίσω μέρος μοιάζει υπέροχο, με τη χρήση του ειδικού γυαλιού που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο LG Optimus G να είναι αισθητή, ενώ το μπροστά μέρος είναι πολύ λιτό και σχεδόν βαρετό, αφού δεν υπάρχουν capacitive κουμπιά όπως σε κάθε Nexus.

Όπως και να’ χει, πρόκειται για δύο πρωτότυπα και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα έχουμε αλλαγές στο τελικό προϊόν. Για παράδειγμα, η οθόνη στο ρώσικο μοντέλο, μοιάζει παλαιότερης τεχνολογίας, με το μαύρο να είναι γκρι και το κενό ανάμεσα στην οθόνη και το γυαλί να είναι αισθητό.

Το παρόν άρθρο LG Nexus, Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα