Moto X, Πλησιάζει την παρουσίαση, ο αγοραστής θα επιλέγει την εμφάνισή του!

11:10 3/7/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Το Moto X, το επόμενο κινητό της Motorola, το οποίο μάλιστα θα είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία, από όταν άλλαξε logo και έγινε ποιο… Google! Η εταιρεία αύριο θα κυκλοφορήσει μερικές διαφημίσεις η οποίες είναι ενδιαφέρουσες!

Σύμφωνα με

την διαφήμιση, το νέο κινητό θα είναι κατασκευασμένο στις Η.Π.Α και ο αγοραστής, θα μπορέσει να σχεδιάσει ο ίδιος το κινητό του, όπως του αρέσει. πάνω σε αυτό δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, ωστόσο εικάζουμε πως πριν την αγορά, ο χρήστης θα μπορεί να επηρεάσει την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής, όπως το χρώμα ή και το υλικό κατασκευής(πλαστικό ή κέβλαρ, το οποίο η Motorola αγαπά).

Παράλληλα, αυτό μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για παραμετροποίηση ακόμα και στο εσωτερικό της συσκευής. Έτσι θα υπάρχουν επιλογές για την ποσότητα του αποθηκευτικού χώρου, για το SoC, δηλαδή τον συνδυασμό επεξεργαστή, RAM και GPU, ή ακόμα και το εάν θα έχει το κινητό LTE ή όχι.

Φυσικά, η αγορά αυτού του κινητού θα γίνεται μέσω Internet, ώστε να μπορεί ο χρήστης να κάνει τις επιλογές του, κάτι που σημαίνει πως αυτός ο τρόπος αγοράς δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμος στην χώρα μας. Το πιθανότερο είναι πως τα καταστήματα μετά από κάποιο διάστημα θα έχουν διάφορα χρώματα και εκδόσεις της συσκευής και από αυτές θα διαλέγει ο πελάτης.

Η Motorola έχει ήδη αρχίσει την διαφημιστική της καμπάνια για το κινητό, οπότε σύντομα θα δούμε και την παρουσίαση του κινητού! Stay Tuned!

Keywords
Τυχαία Θέματα