Mozilla FireFox 13 beta, Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά

H Mozilla έχει βαρύ πρόγραμμα αναβαθμίσεων για τον Browser της, που φτάνει αισίως τις 12 εκδόσεις, με την 13η να ξεκινάει την beta φάση της σήμερα. Τι αλλαγές θα φέρει αυτή η “άτυχη” έκδοση;

Ξεκινώντας, η νέα έκδοση θα αντιγράψει εν μέρει τον Chrome και όταν πατάτε την δημιουργία ενός νέου tab(καρτέλας), ο browser

θα σας προτείνει κάποιες σελίδες με βάση το πόσο συχνά την επισκέπτεστε, αν την έχετε αποθηκευμένη στους σελιδοδείκτες.

Κατά δεύτερον, οι χρήστες που ανοίγουν τα tabs 10-10 έχουν ένα λόγο ακόμα να είναι ευχαριστημένοι. Ο λόγος είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνει restart ο Firefox. Γενικά όταν crashaρει, στην επόμενη εκκίνηση φορτώνει όλα τα tabs που ήταν ανοιχτά prin το crash, κάτι το οποίο φορτώνει πολύ το σύστημα. Πλέον, θα ανοίγει όλα τα tabs, αλλα θα φορτώνει μόνο αυτό στο οποίο δουλεύατε πριν την άτυχη στιγμή. Αν επιλέξετε κάποιο από τα άλλα, θα το φορτώσει εκείνη την στιγμή.

Τέλος η 13η έκδοση θα χρησιμοποιεί εξαρχής το πρωτόκολλο SPDY, το οποίο είναι πιο γρήγορο και ασφαλές από το υπάρχον HTTP, αλλά δυστυχώς δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο. Φυσικά, όπως γίνεται σχεδόν σε κάθε έκδοση, θα δούμε μερικές αλλαγές στην εμφάνιση..

Εάν είστε από αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα, ακόμα και σε beta, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα