NVIDIA, Apple δείξε μας τα benchmarks αν θες να μιλάς για τον Tegra 3!

10:45 8/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Άμεση ήταν η απάντηση της NVIDIA στους ισχυρισμούς εκ μέρους της Apple στο χθεσινό Keynote, που ανέφεραν ότι ο επεξεργαστής A5X είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορος από τον Tegra 3. Η NVIDIA μάλιστα υποστηρίζει ότι τα αποτελέσματα αφορούν μόνο πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές.

Η λογική σε αυτή την περίπτωση είναι με το μέρος της NVIDIA.

Τα benchamarks είναι εφαρμογές που πραγματικά τεστάρουν τις επιδόσεις των επεξεργαστών και των GPUs και τα αποτελέσματα τους δεν μπορούν να αμφισβητηθούν σε καμία περίπτωση.

Αυτό που υπονοεί η NVIDIA, είναι ότι ο νέος A5X με την τετραπύρηνη GPU, είναι όντως πιο γρήγορος από τον NVIDIA Tegra 3, αλλά μόνο σε πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι σε πολύ περισσότερες εφαρμογές, το αποτέλεσμα είναι το αντίστροφο!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο A5 του iPad 2, ήταν πιο γρήγορος στα benchamrks από τον Tegra 3, αν και οι επιδόσεις είχαν μετρηθεί με βάση το Android 3.0 Honeycomb στο Transformer Prime.

Το σίγουρο είναι ότι στις 15-16 Μαρτίου, που τα πρώτα κομμάτια θα φτάσουν στα χέρια του “λαού”, θα μπορέσουμε να έχουμε μια πολύ πιο ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις επιδόσεις του νέου iPad.

Keywords
Τυχαία Θέματα