Nokia 103, Πάνω απ’ όλα, Φθηνό!

Μετά την συμφωνία που υπέγραψε με την Microsoft, η πορεία της Nokia είναι ξεκάθαρη. Windows Phone. Σε αυτά έχει στηριχτεί και εκεί θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος. Τι γίνεται όμως με όσους δεν θέλουν smartphone;

Η Nokia ήταν κάποτε βασίλισσα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Τα φημισμένα τηλέφωνα τότε,

3210, 3310 κλπ, κάνανε τρομακτικές πωλήσεις. Από όταν όμως περάσαμε στην εποχή των smartphone, έμεινε πίσω.

Όμως, πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα θέλουν ένα κινητό για να κάνουν απλά την δουλεία τους, δηλαδή να πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν μερικά SMS. Σε αυτόν το τομέα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη εταιρεία από την Nokia. Την ήδη πλούσια γκάμα entry-level κινητών της έρχεται να συμπληρώσει το Nokia 103, το οποίο δεν θα σας μαγέψει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά με την τιμή του!

Με ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ το αγοράζετε και μπορείτε να πάτε και για έναν καφέ μετά! Η τιμή των 16 ευρώ σε συνδυασμό με το τραγικά μεγάλο νούμερο των 27 ημερών αυτονομίας, το καθιστά νούμερο ένα επιλογή για όσους θέλουν ένα απλό, φθηνό κινητό. Φυσικά σε αυτή την τιμή μην περιμένετε τίποτα παραπάνω εκτος από το φακό και τον πομποδέκτη FM που διαθέτει, ενώ μαζί του θα ξεχάσετε τις έγχρωμες οθόνες, καθώς η δική του είναι ασπρόμαυρη.

Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2ο τρίμηνο του έτους, ενώ η χώρα στην οποία θα λανσαριστεί αρχικά είναι η…Νιγηρία με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί λίγες εβδομάδες μετά.

Αυτά για το Nokia 103, ένα απλό κινητό, που σίγουρα θα το εκτιμήσουν όσοι είναι έτοιμοι να μπουν στο στρατό, οπού κάμερες, internet κλπ απαγορεύονται, ενώ θα βολέψει άτομα μεγάλης ηλικίας, που δεν καταλαβαίνουν από οθόνες αφής, multitasking και megapixels.

Keywords
Τυχαία Θέματα