Office 2013, Θα κυκλοφορήσει για Android και iOS τον Μάρτιο

Goodbyte

Θα περίμενε κανείς ότι μετά την κυκλοφορία των Windows 8 tablets, η Microsoft θα κρατούσε το Office μόνο για τη δική της πλατφόρμα, ώστε να δημιουργήσει άμεσα ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Αντιθέτως, ετοιμάζει το Office 2013 Mobile για

iOS και Android!

Η Microsoft εξελίσσεται και μεταλλάσσεται όλο και περισσότερο σε εταιρεία χωρίς ταμπού και εγωισμούς και αυτό είναι κάτι που μπορεί να την βοηθήσει να κυριαρχήσει και πάλι. Την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της tablet (Surface) και να λανσάρει ένα νέο λειτουργικό για tablets και PCs (Windows 8 και Windows RT), ανακοινώνει ότι σύντομα θα έχει έτοιμες τις εκδόσεις του νέου Office για iOS και Android.

Σε όλη της την ιστορία μέχρι σήμερα, η εταιρεία από το Redmond προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να προστατέψει όσα είχε κερδίσει και επέτρεπε στους χρήστες να έχουν τις ελάχιστες δυνατές επιλογές. Πέρασαν πολλά χρόνια έως ότου κυκλοφορήσει το Office για Mac και γενικότερα κάθε άνοιγμα σε διαφορετική πλατφόρμα γινόταν με δυσπιστία.

Ο λόγος ήταν προφανώς, η πίστη που υπήρχε στην εταιρεία ότι τα Windows αποκτούσαν αξία από προγράμματα σαν το Office και ότι υστερούσαν στην πραγματικότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα Windows 8 μοιάζουν να είναι τα πρώτα Windows που δεν χρειάζονται “μηχανική υποστήριξη”. Είναι από μόνα τους εξαιρετικά και έχουν ήδη δημιουργήσει το δικό τους brand και μια πολύ καλή εικόνα.

Κατά συνέπεια, η κυκλοφορία προγραμμάτων της Microsoft για άλλες πλατφόρμες αυτή τη στιγμή, είναι μια ευκαιρία για επέκταση και ως τέτοια θα πρέπει να εκλάβουμε εκείνη του Office για Android και iOS τον Μάρτιο του 2013.

Για πρώτη φορά η Microsoft παίζει επίθεση και όχι άμυνα…

Το παρόν άρθρο Office 2013, Θα κυκλοφορήσει για Android και iOS τον Μάρτιο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα