Samsung Galaxy Note 10.1, Η Android συσκευή με την ισχυρότερη κάρτα γραφικών

Από την στιγμή παρουσίασης του Samsung Galaxy Note 10.1 και μετά δεν έχουμε ακούσει κάτι ενθαρρυντικό. Την συσκευή την έχουμε δει σε μερικά μόνο βίντεο και φαίνεται πως ήδη δέχτηκε την πρώτη της αναβάθμιση, πριν καν ακόμα κυκλοφορήσει!

Το chipset που ενσωματώνει το tablet της Samsung μετά την αναβάθμισή του δεν είναι άλλο από τον

Exynos 4412, το ίδιο ακριβώς με το Samsung Galaxy S 3! Η διαφορά του έγκειται στην κάρτα γραφικών, που στην περίπτωση του Note πρόκειται για την επόμενης γενειάς Mali T-604, η οποία σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία είναι πολύ γρηγορότερη από την Mali 400 που φοράει το νέο Galaxy!

Στα χαρτιά ο νέος επιταχυντής γραφικών είναι 5(!) φορές γρηγορότερος από τον προκάτοχό του! Φυσικά, στα benchmarks η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, είναι σχεδόν διπλάσια, φτάνοντας τα 61,4 megapixels ανά δευτερόλεπτο όταν, την ίδια ώρα, το ισχυρότερο τηλέφωνο της εταιρείας φτάνει τα 34,1.

Έως ότου το δούμε τελικά στα ράφια των καταστημάτων και να παίξουμε με το πανίσχυρο επεξεργαστή και την νέα κάρτα γραφικών, μπορούμε να το φανταστούμε βλέποντας το παρακάτω βίντεο..

Keywords
Τυχαία Θέματα