Samsung Galaxy S 3, Έχει την ίδια ακριβώς κάμερα με το iPhone 4S

10:15 2/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Όπως συνηθίζει σε κάθε νέα κυκλοφορία high-end κινητού, το site iFixit, πραγματοποιεί ένα teardown της συσκευής, ώστε να μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη άποψη για τα ενδότερα. Σήμερα ήταν η σειρά του Samsung Galaxy S III να γνωρίσει το κατσαβίδι!

Το λύσιμο της

συσκευής δεν αποτελεί κατόρθωμα, καθώς δεν δυσκόλεψε καθόλου τους ανθρώπους του site. Απεναντίας, ήταν αρκετά εύκολο και για τον απλό χρήστη(σας παρακαλώ, αν πάρετε στα χέρια σας ένα Galaxy, μην το δοκιμάσετε). Το μόνο εμπόδιο μέχρι την εμφάνιση του Exynos 4412 επεξεργαστή είναι μερικές βίδες και ένα πλαστικό κάλυμμα.

Αφαιρώντας τον 8MP σένσορα της κάμερας, θα παρατηρήσει κανείς ότι μοιάζει με αυτό του iPhone 4S. Το ίδιο σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Chipworks, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν μία ακτινογραφία του εξαρτήματος, για να αποφανθούν πως όχι μόνο μοιάζει, αλλά είναι ο ίδιος ακριβώς με του κινητού της Apple. Συνεπώς οι διαφορές στις φωτογραφίες που παράγουν τα κινητά θα είναι ελάχιστες έως μηδενικές και οι διαφορές θα είναι αποτέλεσμα άλλων παραγόντων, όπως οι διαφορετικές τεχνολογίες στην οθόνη, το software που επεξεργάζεται της φωτογραφίες κλπ.

Πέραν αυτού, υπήρχε και κάτι άλλο, το οποίο δεν είναι και τόσο θετικό. Αν, θεός φυλάξει, το κινητό σας πέσει κάτω και το γυαλί της οθόνη ραγίσει η σπάσει, θα πρέπει να το αλλάξετε. Αυτό αποδεικνύεται ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο, μιας και το γυαλί αυτό είναι κολλημένο με την οθόνη, ενώ και τα δύο είναι ενωμένα με το σασί του κινητού. Συνεπώς, τα πράγματα είναι απλά. Προσέξτε να μην σας πέσει!

Αυτά ήταν τα δύο στοιχεία του Galaxy S III που προκάλεσαν ενδιαφέρον. Επειδή όμως κάθε teardown είναι ωραίο πατήστε εδώ για να το δείτε όλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα