Samsung Galaxy S III mini, Το πρώτο ελληνικό Unboxing και hands-on [video]

Goodbyte

Εδώ και λίγες ώρες, έχουμε στα χέρια μας το νέο Samsung Galaxy S III mini. Μια συσκευή που παίρνει θέση δίπλα στο iPhone 5 από πλευράς μεγέθους, αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν είναι ανάλογα. Εξωτερικά θα σας θυμίσει πολύ τον μεγάλο του αδερφό, ενώ η κύλιση στα μενού είναι κορυφαία.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι παραπάνω από το Samsung Galaxy S III mini

πριν παρουσιαστεί. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι μια οθόνη 4 ιντσών είναι ιδανική για την καθημερινότητα τους, αλλά θα ήθελαν τα specs του Galaxy S III για καλύτερες επιδόσεις.

Δυστυχώς η Samsung επέλεξε να παρουσιάσει ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας και να το προικίσει απλά με το όνομα και το design του μεγάλου του αδερφού. Ακόμα και έτσι, το Galaxy S III mini αποδεικνύεται αρκετά γρήγορο και σίγουρα θα κερδίσει μερίδιο του κόσμου που μπορεί να ζήσει με την κάμερα των 5 megapixels και την μικρότερη, αλλά Super Amoled 4άρα οθόνη.

Δείτε το Unboxing που κάναμε με στυλ… Goodbyte και σε λίγες μέρες θα επανέλθουμε με το πλήρες review και τις μετρήσεις μας.

Το παρόν άρθρο Samsung Galaxy S III mini, Το πρώτο ελληνικό Unboxing και hands-on [video] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα