Samsung Galaxy S4, Αντάξια του iPhone 5 η οθόνη του!

Goodbyte

Σύμφωνα με το έγκυρο DisplayMate, η οθόνη του νέου Samsung Galaxy S4 είναι αρκετά καλύτερη από εκείνη του Galaxy S III, φτάνοντας στα επίπεδα του iPhone 5. Διαβάστε που υστερεί και που υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.

Μπορεί σχεδιαστικά το Galaxy

S4 να μην εντυπωσιάζει με κλειστή την οθόνη, όταν όμως αυτή ανοίξει τότε τα πράγματα αλλάζουν. Σχεδόν ολόκληρο το μπροστά μέρος είναι καλυμμένο με την πανέμορφη Super Amoled οθόνη των 5 ιντσών, με τα πλαίσια να είναι πιο μικρά από ποτέ.

Σύμφωνα με το DisplayMate, η οθόνη του S4 είναι κατά πολύ καλύτερη από εκείνη του Samsung Galaxy S III, φτάνοντας ακόμα και σε 68% μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με αυτό. Ταυτόχρονα, η νέα Super Amoled οθόνη έχει περισσότερα sub-pixels (αν και παραμένει Pen Tile) και φυσικά περισσότερα pixels σε λίγο μεγαλύτερη διάσταση (441 PPI).

Έναντι στο iPhone 5 τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αφού το κινητό της Apple καταφέρνει να έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα και καλύτερη απόδοση σε λευκό background. Παρ’ όλα αυτά, το λευκό του Galaxy S4 είναι πιο φυσικό, ενώ το μαύρο είναι πραγματικά μαύρο.

Αξίζει να διαβάσετε το αναλυτικό τεστ κάνοντας κλικ στην πηγή, εκτός αν σας αρκεί να ξέρετε ότι το Galaxy S4 βαθμολογήθηκε με Α, όπως και το iPhone 5, ενώ B+ έχει πάρει το Galaxy S III.

Keywords
Τυχαία Θέματα