Samsung Galaxy S4, Η octa-core έκδοση τερματίζει το Quadrant!

Goodbyte

To Samsung Galaxy S4 είναι την στιγμή αυτή η συσκευή με το μεγαλύτερο hype στην αγορά, και όχι άδικα θα λέγαμε. Το μεγαλύτερο πρόσον της νέας συσκευής, τουλάχιστον από πλευράς μάρκετινγκ είναι χωρίς αμφιβολία ο αποκαλούμενο οκταπύρηνος επεξεργαστής του. Ανεξάρτητα από το αν δουλεύουν όλοι μαζί οι 2-2 ο Exynos 5 Octa είναι ένα ισχυρός επεξεργαστή, και μάλιστα με αποδείξεις.

Κάποιος τυχερός κατάφερε να λάβει μία συσκευή με τον εν λόγω

επεξεργαστή και έκανα αυτό που θα έκανε κάθε gadgetάκιας που σέβεται τον εαυτό του! Έτρεξε benchmarks! To αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο! Το κινητό κατάφερε και έπιασε τα υψηλότερα νούμερα πού έχουμε δει από εργοστασιακή συσκευή και είναι το γρηγορότερο Android κινητό στην αγορά αυτή την στιγμή και περίπου 10% γρηγορότερο από το αδερφάκι GS4 που φορά τον Snapdragon 600!

Φυσικά, τα benchamrks είναι ενδεικτικά και η απόκριση του κινητού σε ρεαλιστικά, καθημερινά σενάρια είναι αυτό που μετράει. Καθώς οι πρώτοι τυχεροί το έχουν στα χέρια τους, θα μπορέσουμε να έχουμε μία άποψη, μέχρι το τέρας της Samsung βρεθεί στα χέρια του Goodbyte.gr, ώστε να γίνει η αναλυτική του παρουσίαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα