Samsung Nexus Tablet, Θα το δούμε στο event της Google στις 29/10

Goodbyte

Υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε το event που θα διοργανώσει η Google στις 29 του μηνός. Η πρόσκληση έχει ήδη αποσταλεί στα μεγαλύτερα έντυπα και μη μέσα ενημέρωσης ενώ το θέμα του event δεν είναι άλλο από το Android!

Το Nexus 4 από την LG και η νέα έκδοση του Android, 4.2 είναι σχεδόν “στανταράκια”, όμως το event δεν

θα τελειώσει εδώ. Φαίνεται πως η Samsung μετά το Galaxy Nexus θα προτιμήσει τα tablet ως το επόμενο μέλος της οικογένειας Nexus. Βέβαια, όπως και το προηγούμενο κινητό δεν προορίζεται για απλά πράγματα, αλλά για μεγαλεία, κρίνοντας πάντα από τα Specs του. Και το όνομα αυτού, Nexus 10!

Το highlight της συσκευής θα είναι η οθόνη του, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα έχει καλύτερη ανάλυση από το νέο iPad! Συγκεκριμένα θα φτάνει τα 2560 x 1600 pixels, με το pixel density, η αλλιώς PPI(pixels ανά ίντσα) να φτάνει το μαγικό νούμερο 300! Όσον αφορά τον επεξεργαστή, αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο κλασσικός πια τετραπύρηνος Exynos, ενώ όποιος θέλει να ελπίζει σε κάτι παραπάνω θα πρέπει να κοιτάξει προς την μεριά του Exynos 5250. Τα 2GB Ram είναι αυτονόητα, ενώ το tablet θα έχει προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Android, 4.2.

Όλα τα παραπάνω, αν και αρκετά πιθανά, είναι ακόμα εικασίες, με την πραγματικότητα να μας γίνεται γνωστή στις 29 του μηνός, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Το παρόν άρθρο Samsung Nexus Tablet, Θα το δούμε στο event της Google στις 29/10 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα