Samsung TecTiles, 5 αυτοκόλλητα για να βάλεις το NFC στη ζωή σου

Ακολουθώντας τα βήματα της Sony, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την πώληση, σε ειδικό πακέτο, 5 αυτοκόλλητων πομπών NFC. Με μέγεθος και πάχος που δεν ξεπερνά τα παραδοσιακά αυτοκόλλητα, τα NFC Tags της Samsung ή αλλιώς TecTiles, μπορούν να βάλουν

επιτέλους στη ζωή μας αυτή τη νέα τεχνολογία.

Η τεχνολογία NFC δεν έχει διαφημιστεί ιδιαίτερα από τις κατασκευάστριες εταιρείες κινητών και μέχρι πριν λίγο καιρό, η Google πάλευε μόνη της σε αυτή την αρένα. Μετά τη Sony, η οποία “χαρίζει” τρία NFC tags με κάθε κινητό της, ήρθε η σειρά της Samsung να προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες.

Τα Samsung TecTiles θα μπορείτε να τα αγοράσετε σύντομα σε μια συσκευασία των 5 κομματιών και να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Επειδή είναι αυτοκόλλητα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στα πιο περίεργα μέρη, ακόμα και στο αυτοκίνητο σας. Το πως θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες τους είναι στη δική σας ευχέρεια, αλλά η Samsung “προτείνει” και κάποιες βασικές χρήσεις που όντως έχουν ρεαλιστική βάση.

Το κόστος του κάθε πακέτου είναι 15 δολάρια, αλλά δυστυχώς ακόμα διατίθενται μόνο στην αγορά της Αμερικής. Λογικά πάντως δεν θα αργήσουν να φτάσουν και στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ για να “συνεργαστούν” τελικά με το κινητό σας, θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την ειδική εφαρμογή από το Google Play.

Keywords
Τυχαία Θέματα