Samsung, Ετοιμάζει δικό της browser για Android (;)

Goodbyte

Θέλοντας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, η Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζει τον δικό της browser για συσκευές Android. Παρά το γεγονός ότι ο Chrome τα καταφέρνει περίφημα στον λίγο χρόνο που βρίσκεται στην αγορά, η Samsung θέλει να μπει στο παιχνίδι για ακόμα καλύτερα

αποτελέσματα.

Δεν είναι σαφές αν η κίνηση αυτή στοχεύει τον Chrome και τη Google ή τον Safari και την Apple, πάντως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Samsung ετοιμάζει τον δικό της WebKit browser για Android. Η κορεάτικη εταιρεία θέλει να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία χρήσης στα “έξυπνα” κινητά της και ένας δικός της browser σε συνδυασμό με το πολύ καλό πλέον TouchWiz μοιάζουν ικανά στοιχεία για πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να εξετάσουμε επίσης την πιθανότητα, η δημιουργία ενός Samsung browser να σχετίζεται με το Tizen OS και τα επερχόμενα μοντέλα που θα βασιστούν σε αυτό. Ίσως ο νέος browser να λειτουργήσει ως δούρειος ίππος, μεταφέροντας χρήστες από το Android στο νέο λειτουργικό.

Φυσικά όλα αυτά προ-υποθέτουν ότι ο νέος browser θα είναι καλύτερος από τον Chrome ή τουλάχιστον εφάμιλλος του, κάτι για το οποίο προσωπικά πολύ αμφιβάλλω με βάση το software παρελθόν της Samsung.

Το παρόν άρθρο Samsung, Ετοιμάζει δικό της browser για Android (;) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα