Samsung, Θέλει να σχεδιάσει ένα επαναστατικό τηλέφωνο αντίστοιχο με το iPhone 2G

Η Samsung έχοντας κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια και έχοντας καταφέρει να θεωρείται ως η νούμερο ένα αντίπαλος για την Apple, θέλει να κάνει το βήμα παραπέρα. Ο πρόεδρος σχεδιασμού της εταιρείας μίλησε για την επανάσταση που έφερε το iPhone 2G και οραματίστηκε τη στιγμή που ένα Samsung θα κάνει το ίδιο!

Ο Lee

Minhyouk, πρόεδρος σχεδιασμού της Samsung, μίλησε για την ιστορία και το μέλλον της εταιρείας από την εποχή του Samsung Omnia μέχρι και την παρουσίαση του Samsung Galaxy S III. Το Samsung Omnia σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μια τεράστια αποτυχία. Ήταν η εποχή που το πρώτο iPhone έκανε την εμφάνιση του και το Omnia ήταν μια καταστροφή από όλες τις απόψεις.

Όμως, σύμφωνα με τον Lee Minhyouk, χωρίς το Omnia η Samsung δεν θα είχε καταφέρει να δημιουργήσει τη σειρά Galaxy, η οποία την έχει μετατρέψει σε υπερδύναμη στον χώρο των smartphones. Μετά από δύο επιτυχημένα μοντέλα, όπως ήταν το Samsung Galaxy S και το Samsung Galaxy S II, έχει φτάσει η ώρα για τον σχεδιασμό ενός πρωτοποριακού κινητού, τόσο πρωτοποριακού, όσο ήταν το iPhone 2G.

Όπως λέει ο ίδιος ο αρχισχεδιαστής της Samsung, θέλουν να κατασκευάσουν ένα κινητού που θα καθορίζει την εποχή μας! Αν αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S III δεν το ξέρουμε (ούτε ο ίδιο είπε κάτι ξεκάθαρο), αλλά δεν θα αργήσει πολύ η στιγμή που θα το δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα