Sony SmartWatch 2, Ανακοινώθηκε ως second screen για το Android κινητό σας

Goodbyte

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Sony Xperia Z Ultra, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα τα δικά της σχέδια για το SmartWatch 2. Πρόκειται για μια συσκευή με design ανάλογο του Xperia Z, αδιάβροχη, με οθόνη 1.6 ιντσών και κατασκευή από αλουμίνιο.

Η Sony

φαίνεται ότι έμαθε από τα λάθη της με το πρώτο SmartWatch και η δεύτερη γενιά μοιάζει έτοιμο για το επόμενο βήμα. Το SmartWatch 2 θέλει να γίνει ο αχώριστος σύντροφος σας, αφού σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία, η μπαταρία του θα κρατά τουλάχιστον 3-4 ημέρες, θα είναι αδιάβροχο (IP-57), θα έχει ειδική οθόνη για διάβασμα κάτω από τον ήλιο και θα λειτουργεί σαν ρολόι και όχι μόνο, ακόμα και χωρίς την ύπαρξη κινητού.

Για να συνδεθεί με το smartphone σας, χρησιμοποιεί NFC και Bluetooth 3.0 (θα θέλαμε 4.0 για χαμηλότερη κατανάλωση) και μπορεί να προβάλει και να αποθηκεύει ειδοποιήσεις, μηνύματα και emails, όπως επίσης να λειτουργεί και σαν remote control για τη μουσική ή την κάμερα.

Όλα αυτά θα τα δούμε από κοντά τον Σεπτέμβριο, όταν και το Sony SmartWatch 2 θα γίνει διαθέσιμο παγκόσμια σε τιμή άγνωστη. Πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα