Sony Xperia Z Ultra, Στις 4 Ιουλίου με Snapdragon 800!

Goodbyte

Η Sony διέρρευσε αρκετά “επίσημα” την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της phablet, το οποίο σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα ονομάζεται Sony Xperia Z Ultra. Πάνω στην πρόσκληση απεικονίζεται η ίδια η συσκευή, δείχνοντας μας για πρώτη φορά πόσο θα μοιάζει στο Xperia Z.

Σε περίπου 20 ημέρες από σήμερα θα γνωρίσουμε το πρώτο phablet της Sony, με χαρακτηριστικά που θα το κατατάξουν στην κορυφή

των Android συσκευών. Ο επεξεργαστής του Xperia Z Ultra θα είναι πιθανότατα ο Snapdragon 800, ενώ η μνήμη του θα φτάνει τα 2GB RAM.

Το μέγεθος του αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλο (το μεγαλύτερο που έχουμε δει μέχρι σήμερα), καθώς η οθόνη του θα φτάνει τις 6.44 ίντσες σε διαγώνιο και θα έχει φυσικά ανάλυση 1080p. Κατά τα άλλα περιμένουμε να είναι αδιάβροχο όπως τα περισσότερα νέα Sony, να ενσωματώνει αποθηκευτικό χώρο 16GB, ενώ η κάμερα του θα φτάνει τα 8 megapixels, περιορισμένη από το μικρό πάχος που ήθελαν να δώσουν οι Ιάπωνες στη συσκευή. Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με τις φήμες, οι διαστάσεις του Xperia Z Ultra θα είναι 179.2 x 92 x 6.5 χιλιοστά, κάνοντας το έτσι το λεπτότερο της αγοράς. Υπομονή μέχρι την 4η Ιουλίου για περισσότερα νέα από το στρατόπεδο της Sony. Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε το review του Sony Xperia Z.

Keywords
Τυχαία Θέματα