Tactus Technology, Φυσικά φουσκώνουν πάνω στην Touch-screen σας!

09:16 6/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Όπως και να το κάνουμε, οι οθόνες αφής, είναι κάτι που υπήρχε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας για πολλά χρόνια. Εδώ και μία 5ετία είναι πραγματικότητα και παρά τα όσα ωραία έχει φέρει μαζί της, έχει και ένα μεγάλο αρνητικό. Δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις ούτε ένα νούμερο αν δεν κοιτάς την οθόνη!

Η Tactus Technology, έρχεται να δώσει λύση στο παραπάνω πρόβλημα με την πατενταρισμένη τεχνολογία της, που με κάποιο τρόπο(μη ρωτάτε για λεπτομέρειες, ούτε εγώ κατάλαβα πολλά πραγματα) μπορεί και διαχειρίζεται σωματίδια υγρού πάνω στην

επίπεδη επιφάνεια της οθόνης του κινητού σας. Με αυτό τον τρόπο, όταν ανοίγετε το πληκτρολόγιο για να πάρετε ένα τηλέφωνο, το κομμάτι της οθόνης πάνω από τα νούμερα θα φουσκώνει κατά κάποιο τρόπο, για να ξέρετε τι πατάτε, όπως ακριβώς γινόταν με όλα τα κινητά πριν τις οθόνες αφής.

Για να γίνει πραγματικότητα όλο αυτό, χρειάζεται να προστεθεί πάνω από την οθόνη μία ειδική στρώση, με το προαναφερθέν υγρό, που όμως δεν προσθέτει καθόλου πάχος στην συσκευή, σύμφωνα με την εταιρεία. Όταν τα πλήκτρα φουσκώσουν, θα μπορείτε να τα πατήσετε και να τα αισθανθείτε σαν να ήταν κανονικά πλήκτρα. Η tactus ονομάζει την τεχνολογία της Dynamic Screen. Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω βίντεο για να παρακολουθήσετε πως ακριβώς λειτουργεί!

Πρόκειται για μία πολύ καλή ιδέα, καθώς είναι αρκετές οι φορές, που πρέπει να πάρουμε ένα τηλέφωνο στα γρήγορα, χωρίς να κοιτάμε που πατάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να το δούμε σε τηλέφωνα παραγωγής. Σε μία 5ετία ακόμα όμως, ποιος ξέρει;

Keywords
Τυχαία Θέματα