To πιο απίστευτο ιστιοπλοϊκό έχει δώρο… μια McLaren MP4-12C!

Αν έχετε στην άκρη περίπου 42 εκατομμύρια ευρώ και ψάχνετε έναν τρόπο για να περάσετε αξέχαστες διακοπές, τότε σας έχουμε τη λύση. Λέγεται Ultraluxum CXL 160, είναι το πιο πολυτελές και Hi-Tech ιστιοπλοϊκό στον κόσμο και κατασκευάζεται αυτές τις μέρες.

Ο δημιουργός του, Jean-François Ruchonnet, είχε το όνειρο να διασχίσει τον Ατλαντικό με την ίδια άνεση με την οποία ζει στο σπίτι του στο Μόντε Κάρλο και φθάνοντας στην Αμερική να οδηγήσει το αγαπημένο του supercar. Μπορεί όλα αυτά στην Ελλάδα

της κρίσης να ακούγονται εκνευριστικά, όμως υπάρχουν αρκετοί πλούσιοι που μπορεί να κάνουν τις ίδιες σκέψεις με τον Jean!

Το Ultraluxum CXL 160 είναι πραγματικά εντυπωσιακό, τόσο από πλευράς σχεδιασμού, όσο και χαρακτηριστικών. Το μήκος του θα είναι 48 μέτρα και το ύψος του 60! Η κατασκευή του βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ανθρακονήματα, κάτι που επιτρέπει την δημιουργία περίπλοκων καμπυλών στο σώμα του πλοίου, χαρίζοντας ταυτόχρονα χαμηλότερο βάρος.

Για να τονίσουν την πολυτέλεια και το lifestyle που προτείνουν οι δημιουργοί του, κάνουν δώρο με κάθε αγορά του Ultraluxum CXL 160, μια ολοκαίνουργια McLaren MP4-12C, η οποία παρκάρεται σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο.

Περισσότερα για αυτό το απίστευτο κατασκεύασμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα