Vengeance, Ο Steve ‘Woz’ Wozniak πρωταγωνιστεί σε παιχνίδι με τον Danny Trejo!

Goodbyte

Αυτή είναι μία από τις στιγμές, που οι λάτρεις της τεχνολογίας, οι πραγματικοί φαν των retro games και όσοι ξέρουν την ιστορία του Steve Wozniak, θα την θυμούνται για καιρό. Ο μεγάλος Woz, έκανε ένα ακόμη όνειρο του πραγματικότητα, καθώς όχι απλά “έγραψε” το σενάριο του παιχνιδιού, αλλά είναι και ο πρωταγωνιστής του!

Μπορεί ο Steve Jobs

να ήταν πάντα ο διάσημος ιδρυτής της Apple, αλλά χωρίς τον Steve Wozniak, σήμερα δεν θα υπήρχε ούτε iPhone, ούτε iPad, ούτε φυσικά Mac. Αυτός ο τρελός geek από την California, κατάφερε σήμερα να πραγματοποιήσει ακόμα ένα παιδικό του όνειρο, δημιουργώντας το δικό του παιχνίδι 8-bit.

Ο Woz, όπως τον αποκαλούν, είναι ο πρωταγωνιστής του “Danny Trejo’s Vengeance: Woz with a Coz”, ένα retro παιχνίδι 2 διαστάσεων που κυκλοφόρησε για iOS σήμερα. Σκοπός του εικονικού Woz είναι να σώσει στη γυναίκα του από τους απαγωγείς της, εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα όποιον βρεθεί στο δρόμο του.

Δεν ξέρουμε πόσο θα πουλήσει και αν είναι πραγματικά αξιόλογο το παιχνίδι (θα πόνταρα πως είναι), αλλά αυτό που είναι σημαντικότερο από αυτή την κίνηση, είναι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που έχει κάνει τόσα πολλά, συνεχίζει να ασχολείται απλά και “ρομαντικά” με το αγαπημένο αντικείμενο.

Well done Woz!

Το παρόν άρθρο Vengeance, Ο Steve ‘Woz’ Wozniak πρωταγωνιστεί σε παιχνίδι με τον Danny Trejo! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα