Windows 8, Κατεβάστε την Consumer Preview έκδοση τώρα! [link]

Η ημέρα που τα Windows 8 θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους πλησιάζει επικίνδυνα και όπως μας είχε προετοιμάσει η Microsoft, η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα μέσω της Consumer Preview έκδοσης. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, ξεκινήστε να κατεβάζετε!

Το περιβάλλον μοιάζει πιο έτοιμο από ποτέ για να κυκλοφορήσει, ενώ μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από πολλές native εφαρμογές που θα κυκλοφορήσουν με την πλατφόρμα.

Φυσικά, το Start button λάμπει δια της απουσίας του, ενώ gestures χρησιμοποιούνται για μια σειρά από λόγους. Για παράδειγμα σέρνοντας το χέρι σας από το δεξί μέρος της οθόνης, εμφανίζεται αυτό που θα λέγαμε σαν βασικό μενού και περιέχει τα Start, Share, Search, Devices και Settings. Αντίστοιχα, η ίδια κίνηση από αριστερά, θα φέρει στο προσκήνιο την τελευταία ανοιχτή εφαρμογή, ενώ από το κάτω μέρος το μενού της εκάστοτε εφαρμογής (θυμίζει PlayBook OS).

Πάντως αυτό που γίνεται πιο προφανές από ποτέ, είναι η ενοποίηση που θέλει να πετύχει η Microsoft όχι μόνο με τα Windows Phone, αλλά στο μέλλον με το XBOX 720 (;), το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα τρέχει μια έκδοση των Windows 8 με διαχείριση μέσω Kinect.

Αν θέλετε να κατεβάσετε όπως και εμείς τη νέα έκδοση, τότε κάντε κλικ εδώ.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
1GHz CPU
1GB RAM (2GB για 64-bit)
16GB σκληρό (20GB για 64-bit)
DirectX 9 GPU με WDDM 1.0

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte