Windows Phone Challenge, Το Goodbyte έδωσε το παρόν και… έχασε :)

Εχθές το Goodbyte έδωσε το παρόν στον διαγωνισμό των Windows Phone, που έλαβε χώρα στα Public του Mall. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι η τελευταία μόδα στην Αμερική, όπου οι συμμετέχοντες “κοντράρουν” τα κινητά τους με τα Windows Phone

στις καθημερινές λειτουργίες. Ευτυχώς, η Microsoft κατάφερε να φέρει και εδώ τον διαγωνισμό, με τους νικητές να κερδίζουν με επιταγή των 80€ και του ηττημένους των 30€.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες κοντράρουν τα κινητά τους σε θέμα ταχύτητας, για συγκεκριμένα σενάρια. Δηλαδή, τον χρόνο που θέλει κάποιος να τραβήξει μια φωτογραφία και να την ποστάρει στο facebook, τον χρόνο που χρειάζεται για να στείλει ένα ομαδικό mail και μερικές ακόμα καθημερινές λειτουργίες.

Εμείς προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το Lumia 710 (το οικονομικό Nokia Windows Phone) με ένα iPhone 4S (stkatsi) και ένα Galaxy SII (georgecm), όμως ο εκπρόσωπος της Microsoft μας κέρδισε και τους δύο. Με αποτέλεσμα να πάρουμε μια δωροεπιταγή των 30€ έκαστος για αγορές στο Public, με τις οποίες πήραμε ένα Apple remote, 2 USB 8/16 GB και έναν κύβο του Ρούμπικ.

Λίγο πριν το τέλος, ξαναγυρίσαμε και μάθαμε ότι υπήρξε ένας κερδισμένος με Galaxy SII, όπου κέρδισε και την επιταγή των 80€.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη από το XBLOG.gr για το παρακάτω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα