Άλλη μία φωτογραφική μάχη, Nokia Lumia 920 εναντίον των υπολοίπων!

Goodbyte

Τα τελευταία χρόνια, που η φωτογραφία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των Smartphones, τα συγκριτικά που εστιάζουν την φωτογραφική απόδοση δίνουν και παίρνουν. Ειδικά με την έλευση της τεχνολογίας Pureview, ο αριθμός των συγκριτικών έχει αυξηθεί κάθετα, δίνοντάς μας συνέχεια πληροφορίες για την εκάστοτε καλύτερη κάμερα της αγοράς.

Το Nokia Lumia 920 είναι ο τελευταίο φορέας αυτής της τεχνολογίας και παρά την “πονηρή” προώθηση της Nokia,

όντως η κάμερα του τηλεφώνου παράγει εκπληκτικές φωτογραφίες, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Βέβαια, το ίδιο λένε και όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές για τα τηλέφωνά τους, οπότε ένα συγκριτικό είναι ότι πρέπει! Οι συμμετέχοντες είναι το Nokia Lumia 920, το iPhone 5, το HTC One X και το Samsung Galaxy S III. Τα αποτελέσματα φαίνονται παρακάτω και εκθειάζουν την κάμερα του Lumia 920 την ώρα που τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά για το Galaxy S III, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά και είναι μία γενιά πίσω όσον αφορά τους φακούς και το λογισμικό που τρέχει από πίσω.

Το παρόν άρθρο Άλλη μία φωτογραφική μάχη, Nokia Lumia 920 εναντίον των υπολοίπων! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα