Απίστευτο! Δικαστήριο στις ΗΠΑ υποχρεώνει τις Google και Motorola να αποκαλύψουν τα μυστικά τους στην Apple!

12:20 7/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Το ακούσαμε κι αυτό! Το δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει η Apple κατά της Motorola το 2010, υποχρεώνει τώρα τις Google και Motorola να διαθέσουν κομμάτια του σχεδιασμού του Android και όχι μόνο στην Apple!

Μια ιστορία που

θα κρατήσει σίγουρα καιρό, ξεκίνησε σήμερα στην Αμερική. Σύμφωνα με την Apple, η Motorola είχε καταπατήσει μια σειρά από πατέντες της μέχρι το 2010, όταν και την μήνυσε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Motorola εξαγοράστηκε από την Google και ως συνέπεια, το αποτέλεσμα της δίκης επηρεάζει άμεσα και αυτή!

Το δικαστήριο υποχρέωσε την Google να αποκαλύψει στην βασική ανταγωνίστρια της κομμάτια του σχεδιασμού του Android, ενώ η Motorola θα πρέπει να φανερώσει στην Apple πληροφορίες σχετικά με την εξαγορά της από τη Google!

Η Motorola απάντησε σε όλα τα παραπάνω λέγοντας:

“Google’s employees and documents are not within the ‘possession, custody, or control’ of Motorola, and Motorola cannot force Google to produce documents or witnesses over Google’s objections”

“Οι εργαζόμενοι και τα έγγραφα της Google δεν ανήκουν, ούτε είναι στη δικαιοδοσία ή υπό τον έλεγχο της Motorola και κατά συνέπεια η Motorola δεν μπορεί να υποχρεώσει την Google να παραδώσει έγγραφα ή να την κατασκοπεύει για τις προθέσεις της.”

Πόλεμος!

Keywords
Τυχαία Θέματα