Διαβάστε νέα… μετά μουσικής!

Goodbyte

Θες να ενημερώνεσαι για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και στο κόσμο; Να διαβάζεις νέα για την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό αλλά και από άλλες πέντε διαφορετικές κατηγορίες; Κατέβασε την εφαρμογή amna.gr και θα κάνεις όλα τα παραπάνω.

To Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημιούργησε εφαρμογή σε λειτουργικό Windows Phone

7 και μας φέρνει τα νέα στη συσκευή μας.

Για να την δούμε λοιπόν…

Μπαίνοντας στην εφαρμογή παρατηρούμε ότι χρησιμοποιεί pivots για τη περιήγηση σε αυτή. Nice!

Στο πρώτο pivot μπορούμε να διαβάσουμε τα 40 τελευταία νέα από το amna.gr. Το πρώτο άρθρο έχει διαφορετικό σχεδιασμό από τα υπόλοιπα, καθώς περιέχει μεγαλύτερη εικόνα και καλύπτει περισσότερο μέρος της οθόνης μας.

Πατώντας σε ένα άρθρο, μας το ανοίγει σε καινούργιο page όπου μπορούμε να το διαβάσουμε ολόκληρο αλλά και να το δημοσιεύσουμε στα κοινωνικά δίκτυα (πάντα ανάλογα με τους δικούς μας κοινωνικούς λογαριασμούς που έχουμε συνδέσει στο κινητό μας), να το στείλουμε με email ή ακόμα και με sms! Τέλος μπορούμε να ανοίξουμε το άρθρο με τον Internet Explorer, ώστε να να το διαβάσουμε στην ιστοσελίδα.

Συνεχίζοντας στο δεύτερο pivot θα βρούμε τις κατηγορίες της εφαρμογής, οι οποίες είναι δέκα (10) και είναι οι παρακάτω :

Ελλάδα
Πολιτική
Οικονομία
Κόσμος
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Τεχνολογία
Περιβάλλον
Υγεία
Αυτοκίνητο

Επιλέγοντας κάποια κατηγορία, θα μας ανοίξει σε άλλο page όλα τα σχετικά άρθρα της κατηγορίας αυτής, πάλι με τον ίδιο όμορφα σχεδιασμένο τρόπο όπως στην αρχική.

Στο τρίτο pivot θα βρούμε την αναζήτηση, με την οποία μπορούμε να αναζητήσουμε ότι θέλουμε. Για παράδειγμα εάν γράψετε “Audi”, τότε θα σας βγάλει όλα τα άρθρα που περιέχουν τη λέξη αυτή.

Στο τελευταίο pivot της εφαρμογής υπάρχει το webTV, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στο amna.gr

Διαβάστε νέα … μετά μουσικής!

Τελευταίο αφήσαμε το amna radio (web radio). Στο πάνω αριστερά μέρος της εφαρμογής υπάρχει ένα κουμπί, με το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το web radio του amna.gr. Πάρα πολύ καλό!

Bugs… ποια bugs;

Η εφαρμογή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του testing εκτός .. από ένα. Την απενεργοποίηση του web radio.

Η ενεργοποίηση της μουσικής λειτουργεί άψογα, απλά με ένα πάτημα του κουμπιού. Η απενεργοποίηση της όμως .. όχι. Δεν μπορέσαμε να κλείσουμε το web radio. Ο μόνος τρόπος που βρήκαμε, ήταν να πατήσουμε τα πλαϊνά κουμπιά του ήχου και να πατήσουμε pause. Θα θέλαμε να σταματάει και από το κουμπί της εφαρμογής.

Όμορφο περιβάλλον με Metro UI και… μουσική!

Must have για όσους διαβάζουν νέα από το κινητό τους …

Θετικά:
- Όμορφα σχεδιασμένη
- πολλές κατηγορίες

Αρνητικά:
- Μικρό bug στο radio button

Βαθμολογία
Design – 8.5
Λειτουργικότητα – 9.5
Προβλήματα – 9.0
Χρησιμότητα / Gameplay – 9.5

Τελικό Σκορ – 9.1

Στοιχεία εφα

Keywords
Τυχαία Θέματα