Ένα απίστευτο πληκτρολόγιο για Windows Phone, που μπορεί να είναι και Fake!

21:20 2/7/2012 - Πηγή: GoodByte

Το νέα smartphones έχουν απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά και πανέμορφες οθόνες 4 και βάλε ιντσών. Ωστόσο, η μεγάλες διαστάσεις τους δεν διευκολύνουν καθόλου την πληκτρολόγηση με το ένα χέρι, κάτι που ήταν παιχνιδάκι τα προηγούμενα χρόνια με τα κλασσικά αριθμητικά πληκτρολόγια.

Με την έλευση των smarphones τα πληκτρολόγια αυτά είτε έγιναν ψηφιακά, είτε αντικαταστάθηκαν από QWERTY πληκτρολόγια.

Στην πρώτη περίπτωση, η πρακτικότητα ήταν ίδια, αν είχες μεγάλο χέρι για να φτάσεις στην άλλη άκρη της οθόνης. Κάπως έτσι ο κόσμος αφομοίωσε τα QWERTY keyboards αλλά πιστεύω πως ενδόμυχα οι περισσότεροι θέλουν να επιστρέψουν στα παλιά αυτά πληκτρολόγια.

Την λύση φαίνεται να βρήκε κάποιος μηχανικός στην Microsoft, η έτσι ισχυρίζεται, ο οποίος πήρε το κλασσικό πληκτρολόγιο και το τοποθέτησε πλάγια στην οθόνη, ώστε να μπορεί κάποιος να φτάνει όλα τα κουμπιά με τον αντίχειρα! Η υλοποίηση δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο αληθινή και πρακτική είναι, είναι όμως σίγουρα cool, όπως θα καταλάβετε και από την φωτογραφία παρακάτω.

Η ίδια φωτογραφία όμως δημιουργεί ερωτήματα, αφού αν ήταν μία δουλειά της Microsoft, θα ήταν λίγο πιο προσεγμένη και τα γράμματα στην οθόνη δεν θα ήταν στραβά! Ωστόσο, ακόμα και fake να είναι η Microsft αλλά και η Apple και η Google πρέπει να ξεσηκώσουν την ιδέα αυτή! Εσάς πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα