Η Lenovo χωρίζετε στα δύο, για να γίνει πιο ανταγωνιστική

14:58 6/1/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η Lenovo, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία υπολογιστών στον κόσμο πίσω από την Hewlett-Packard ανακοίνωσε το διαχωρισμό της σε δύο μέρη, όπως είχε κάνει παλιότερα και η Motorola, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία θα διασπαστεί σε δύο κομμάτια, όπου το πρώτο θα ασχολείται με low και mid end συσκευές και θα ονομάζετε Lenovo

ενώ το δεύτερο κομμάτι θα ονομάζετε Think, από το ThinkPad(brand από την εποχή της IBM) και θα σχετίζετε με high-end συσκευές.

Ο διαχωρισμός θα πάρει μέρος την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 (λέτε να μας τρολάρουν;). Το Lenovo Bussiness Group θα αναλάβει όπως αναφέραμε παραπάνω mid-range συσκευές laptop, desktop, tablet και Smart TVs ενώ το Think Group Business θα αναλάβει προϊόντα που σχετίζονται με την επιχείριση (enterprise) και high-end συσκευές των κατηγοριών που αναφέραμε παραπάνω.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε, πως θα αναπτυχθεί το brand name της Think αφού κάθε θυγατρική εταιρία θα είναι ξεχωριστό κομμάτι από την άλλη εταιρία όσον αφορά τουλάχιστον το διαφημιστικό και προωθητικό κομμάτι.

Keywords
Αναζητήσεις
lenovo θυγατρικη ibm, θυγατρικη ibm lenovo
Τυχαία Θέματα