iOS 6, Όλα τα νέα χαρακτηριστικά!

Μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το keynote της Apple, στο οποίο είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα με το ολοκαίνουριο iOS 6 να είναι ένα από αυτά. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του.

Πριν από λίγη ώρα είδαμε λοιπόν τον Scott Forstall να ανεβαίνει πάνω στο stage του Moscone Center στο San Francisco και μετά από μια μικρή αναδρομή στο iOS 5,

μας παρουσίασε το πολυαναμενόμενο iOS 6.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου iOS είναι φυσικά το Siri. Αρχικά πρέπει να πούμε ότι από δω και εμπρός το Siri θα μπορούμε να το βρούμε εκτός από το iPhone 4S και στο νέο iPad και μάλιστα πολύ βελτιωμένο. Πλέον το Siri θα μπορεί να μας δίνει πληροφορίες για εστιατόρια χάρις στην συνεργασία με το OpenTable. Αν λοιπόν θέλετε να βγείτε έξω για ένα γεύμα θα μπορείτε να δείτε μια λίστα με εστιατόρια και βαθμολογίες, όπως επίσης να κάνετε και κράτηση.

Επιπλέον η Siri μπορεί πλέον να σας δίνει πληροφορίες για ταινίες, ηθοποιούς, βιογραφικά, το πρόγραμμα κάποιου σινεμά, κ.α. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε.

Τέλος η Siri μπορεί πλέον να ανοίγει και εφαρμογές ενώ είναι διαθέσιμη πλέον και σε άλλες γλώσσες όπως Ιταλικά, Κορεάτικα, Mandarin και Cantonese Κινέζικα. Θα είναι διαθέσιμο και για άλλες χώρες, αλλά όχι για την Ελλάδα!

Το επόμενο χαρακτηριστικό είναι κάτι που όλοι μας περιμέναμε και αναφερόμαστε φυσικά στην ενσωμάτωση του Facebook. Το μόνο που έχετε να κάνετε πλέον είναι να κάνετε login στο λογαριασμό σας στο Facebook.

Google maps, τι είναι αυτό; Η Apple φέρνει δικούς της maps (3D-2D) με πλοήγησε turn-by-turn. Τα πάντα φυσικά είναι σε real-time, γεγονός που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε την κίνηση και να επαναπροσδιορίζετε την διαδρομή σας. Δουλεύει ακόμα και με το Siri!

Τέλος, οι χάρτες είναι εφοδιασμένοι με το Flyover, το οποίο μας επιτρέπει να βλέπουμε τα κτήρια από ψηλά 3D και με κάθε λεπτομέρεια.

Η εφαρμογή του τηλεφώνου αποκτά μερικά νέα χαρακτηριστικά τα οποία σας επιτρέπουν να απαντήσετε με ένα μήνυμα την ώρα που κάποιος σας καλεί και δεν μπορείτε να το σηκώσετε, όπως επίσης και να βάλετε μία υπενθύμιση για την χαμένη κλήση. Το πιο σημαντικό όμως είναι το feature “Do not disturb”, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε mute όλες τις κλήσεις που δέχεστε εκτός από τος αγαπημένες σας επαφές για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τώρα το facetime, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις ακόμη και όταν είσαστε συνδεδεμένοι σε 3G δίκτυο.

Μια μικρή ανανέωση παρατηρούμε και στο Μail, όπου πλέον θα έχουμε το VIP inbox ώστε να προσέχουμε τα μηνύματα από τις επαφές που πραγματικά αξίζουν.

Το Photo Stream εμπλουτίζεται με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε share φωτογραφίες με τους φίλους σας και να σχολιάσετε σε αυτές.

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του iOS 6 που ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα