iPhone 5, Μείωση των παραγγελιών για εξαρτήματά λόγω χαμηλής ζήτησης

Goodbyte

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έχει πετσοκόψει τις παραγγελίες για τα εξαρτήματα του iPhone 5 για αυτό το τρίμηνο, απαντώντας έτσι στην μειωμένη ζήτησή του σε σχέση με την αναμενόμενη. Τα πράγματα είναι άσχημα εκεί έξω για την Apple ή μήπως ετοιμάζει κάτι καινούργιο;

Υπήρξαν αναφορές ότι η Apple θέλει να ξεκινήσει το επόμενης

γενιάς iPhone της, στα μέσα του τρέχοντος έτους, ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να μειώσει τον κύκλο ενημέρωσης του προϊόντος. Η Apple επίσης, φαίνεται να είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές, όπως αυτή της έκδοσης ενός φθηνότερου iPhone, προκειμένου να βοηθήσει την εταιρεία να επιβραδύνει την επιδρομή του Android και της Samsung στα chart των κορυφαίων κατασκευαστών.

Δεν είναι ασυνήθιστη αυτή η μείωση της ζήτησης, και ως εκ τούτου και των παραγγελιών των εξαρτημάτων της Apple για το iPhone. Ωστόσο, η μείωση της παραγωγής κάποιων εξαρτημάτων, ωφελεί του σχεδιασμό νέων, με στόχο την ενημέρωση του hardware, αλλά το iPhone 5 είναι μόλις τεσσάρων μηνών και η περικοπή της παραγωγής σε αυτό το στάδιο του κύκλου ζωής της συσκευής είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ανησυχία για την εταιρεία και τους επενδυτές της, οι οποίοι παρακολουθούν στενά τις επιδόσεις της Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα