Κωτσόβολος & Electro World, Review εφαρμογών Windows Phone

Goodbyte

Οι επίσημες εφαρμογές των καταστημάτων Κωτσόβολος και Electro World είναι διαθέσιμες και δημιουργήθηκαν από τον όμιλο Dixons. Ο λόγος που αυτό το review περιλαμβάνει δύο εφαρμογές και όχι μία, είναι γιατί και οι δύο εφαρμογές (όπως θα καταλάβετε αν τις κατεβάσετε) είναι ίδιες! Πάμε όμως τώρα στις εφαρμογές…

Με το παρόν review το Goodbyte ξεκινά τη συνεργασία του με το WPapps.gr, φέρνοντας κοντά σας κάθε εβδομάδα τις καλύτερες εφαρμογές για

Windows Phone. Η αξιόλογη δουλειά που κάνει η ομάδα του φιλικού μας πλέον site, μας παρακίνησε να συνεργαστούμε μαζί της και ελπίζουμε ότι και εσείς θα “χαρείτε” όσο εμείς τα review των εφαρμογών που θα μας ετοιμάσουν.

Καλή αρχή!

Και στις δύο εφαρμογές θα μπορέσετε να δείτε όλα τα εμπορεύματα των καταστημάτων μέσα από ένα ωραίο μενού κατηγοριών (12 κατηγορίες), τιμές, περιγραφή, χαρακτηριστικά, αξεσουάρ, εάν είναι διαθέσιμα αλλά και σε ποιο κατάστημα (ισχύει μόνο για την εφαρμογή Κωτσόβολος). Σε κάθε κατηγορία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα φίλτρα (Εταιρεία, Τιμή και Ταξινόμηση) ώστε να βρείτε ευκολότερα αυτό που ψάχνεται.

Επίσης και στις δύο εφαρμογές θα βρείτε το μενού Προτάσεις, στο οποίο θα μπορέσετε να διαβάσετε τις προσφορές του φυλλαδίου των καταστημάτων, ποια είναι τα δημοφιλή προϊόντα τους και πολλά άλλα.

Στην εφαρμογή Κωτσόβολος δεν καταφέραμε να βρούμε πουθενά την επιλογή “Να δεσμεύσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν” (όπως αναγράφεται και στη περιγραφή της), εκτός και αν εννοούν τηλεφωνικά!

Η επιλογή που υπάρχει σε κάθε κατάστημα του Κωτσόβολου για λήψη οδηγιών, σε μας δε λειτούργησε ποτέ. Όσες φορές κι αν δοκιμάσαμε μας έβγαλε το αποτέλεσμα ότι “δεν είναι δυνατή
η σύνδεση με τους χάρτες Bing”.
Επίσης θα θέλαμε περισσότερα φίλτρα στα προϊόντα, όπως για παράδειγμα να υπάρχει το φίλτρο “ίντσες” στις τηλεοράσεις. Με 2-3 φίλτρα ακόμα, η αναζήτηση θα ήταν σίγουρα πολύ πιο εύκολη
(η αλήθεια είναι ότι τα ίδια φίλτρα έχουν και στις ιστοσελίδες τους). Να σημειώσουμε ότι και οι δύο εφαρμογές λειτουργούν μόνο όταν έχετε πρόσβαση στο internet.

Συνολικά είναι πολύ καλές και οι δύο εφαρμογές, σε ένα όμορφο και εύκολο panorama. Μεμικρές βελτιώσεις σίγουρα θα γίνουν πολύ καλύτερες.

Υ.Γ : Μας άρεσε το “στήσιμο” στις πληροφορίες (στις 3 τελείες κάτω δεξιά στη κεντρική οθόνη)

Θετικά
• Εύκολες στη περιήγηση
• πολλές κατηγορίες προϊόντων
metro UI

Αρνητικά
• Δεν λειτουργεί η επιλογή “οδηγίες στα καταστήματα”
• κάποιοι τίτλοι δεν φαίνονται σωστά αφού έχετε μπει στη κατηγορία (πχ φωτογραφικές
μηχανές)
• μικρό bug γραφικών στο loop του panorama

Βαθμολογία
Design – 8,8
• Λειτουργικότητα – 9
• Προβλήματα – 8,5
• Χρησιμότητα / Gameplay – 9

Τελικό Σκορ 8,8

Στοιχεία εφαρμογών
Τιμή: Δωρεάν / Δωρεάν
Εκδότης: Dixons South East Europe Α.Ε.Β.Ε
Είδος: Εφαρμογές / χρήσιμα εργαλεία

Σε συνεργασία με το wpapps.gr

Το παρόν άρθρο Κωτσόβολος

Keywords
Τυχαία Θέματα