Νέο Gmail, Leak της εφαρμογής για Android 4.2 (;)

Goodbyte

Το Gmail είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για Android. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετά σημεία που χρίζουν βελτίωσης και η Google δείχνει να το γνωρίζει. Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη έκδοση του Android, για να δούμε τα νέα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο

βίντεο που ακολουθεί.

Οι διαρροές που αφορούν το LG Nexus 4 ή όπως αλλιώς αυτό θα λέγεται έχουν γίνει κάτι σαν επιδημία. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι το νέο Gmail προέρχεται από μια τέτοια συσκευή με Android 4.2. Από την άλλη, μπορεί να τρέξει πάνω σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με rooted Android, γι’ αυτό και τα παιδιά του Android Police κατάφεραν να το εγκαταστήσουν στο δικό τους Galaxy Nexus και να καταγράψουν τα νέα χαρακτηριστικά του.

Όπως και να’ χει, το Gmail 4.2 (τυχαίο;) θα φέρει στο κινητό και το tablet σας δύο σημαντικά χαρακτηριστικά, το swipe-to-delete στην αρχική οθόνη και το pinch-to-zoom εντός του εκάστοτε email. Φυσικά θα υπάρχουν διορθώσεις bugs και άυξηση ταχύτητας σε συγκεκριμένα στοιχεία, όπως και σημείωση κάποιου mail ως Phising.

Περιμένουμε το APK της εφαρμογής για να το μοιραστούμε μαζί σας και να το δοκιμάσουμε αυτοπροσώπως.

Το παρόν άρθρο Νέο Gmail, Leak της εφαρμογής για Android 4.2 (;) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα